Emziremeyeceğim sutum gelmeyecek korkusuyla alıp sadece 2 hafta kullandım. e-bebekten almıştım. Faturası ve garanti belgesiyle birlikte orjinal kutusunda gondereceğim alan kişiye.

Philips Avent %0 BPA IQ Elektronik Biberon Isıtıcısı - e-bebek.com

Uretim Yeri: İngiltere
Markanın Ait Olduğu Ulke: İngiltere
Kalite Belgeleri:
CE
BEAB Onay Sertifikası, 90/128/EEC & EN 71
EN 60335-1 / EN 60 335-2-15
AET 89/336/EEC

Ozellikleri:
Dunyanın ilk ve tek elektronik biberon ısıtıcısı! Ustelik diğer biberon ısıtıcılarından farklı olarak; ısıtma suresini kendisi belirleyen ilk akıllı urun...
Bu biberon ısıtıcısı aynı zamanda; dondurulmuş gıdaları da ısıtıyor.
Dijital gostergesi sayesinde ısıtma surecince bilgi alarak, takip edebiliyorsunuz.
Ultra Hızlı: Oda sıcaklığındaki 155 ml sutu 2 dakikada, buzdolabından cıkan 155 ml sutu 3 dakikada ısıtıyor.
Cok yonlu tasarımıyla; Avent biberonlar, VIA kaplar ve kavanoz mamalar icinuygundur.
İşlem bittiğinde kendiliğinden kapanma ozelliği ekstra guvenlik sağlıyor.
Sinyal sesi cıkartarak gıdanın ısındığını haber veriyor.
Acılır/ kapanır kapağı sayesinde buyuk boy biberonları da (330 ml) ısıtabiliyor.

NOT: AVENT, eşit olmayan ısınma nedeni ile fazla ısınmış parcaların bebeğin boğazını yakabileceğinden ve bazı vitaminler kaybolabileceğinden sut ve mamaların mikrodalga fırında ısıtılmamasını tavsiye eder.

Paket iceriği:
Biberon Isıtıcı
Gerekli kablo ve fiş
Elektronik gosterge
Kulakcıklı kapak
Kaldırac sepet
Beslenme kaşığı

Garanti Suresi:24 ay

Garanti Şartları:
Isıtıcı kullanma talimatlarına uygun olarak, sadece ureticinin sağladığı kablolu fiş ve uygun elektrik bağlantıları ile kullanılmalıdır.
Arıza; bir kaza, kullanım hatası, kirlenme ya da ihmal sonucu olmamalıdır.
Lutfen cihazın kontrol edilmesi ve arızasının onaylanması icinsatın aldığınız yere geri goturun. Bu nedenle, lutfen nereden ve ne zaman alındığının belgesi olarak satış fişinizi saklayın.

Bir tek beslenme kaşığı yok o da orjinalinde kutu icerisindn cıkmadı. Sıfır ayarındaki ısıtıcımıza 150 tl istiyorum.