Bir gun iş arkadaşlarımla birlikte işten istifa eden arkadaşım icin akşam yemeği yedik dışarda. Oradan donuşte onun 2 erkek arkadaşıyla trafik ışıklarında karşılaştık. O, bizden sonra onlarla devam edecekti eğlenmeye. Işıklarda karşıdan karşıya gecerken cocuklarla tanıştım. Ancak biri cok samimiydi tanışırken benimle. Onların yanından ayrılırken samimi olan cocuk sen de kal dedi. Başım cok ağrıdığı icin onlara katılamayacağımı belirttim. Ama aklım cocukta kalmıştı. Bu olay ustune aradan bir kac hafta gecince bu işten ayrılan kız arkadaşım iş cıkışında arkadaş cevresiyle buluşmaya beni ve iş arkadaşımı da davet etti.Parkta akşam vakti buluştuk. Biz 3 kız ve onun 2 erkek arkadaşı vardı. Ben ve iş arkadaşımı onlarla tanıştırdı. Cocuklar ışıklarda tanıştığımız cocuklardı. Samimi bulduğum cocuk selamlaşırken el sıkmak yerine beni optu.Dikkatimi cekmişti. Ama samimiyetinden olduğunu duşunmuştum. Birlikte cimenlerde oturduk gec vakte kadar sohbet ettik. O cocukla surekli goz goz geliyorduk. Bir anda baktığımda bile bana bakıyor olduğunu farkediyordum. Sorduğu sorulara cevap verdiğimde gulumseyerek gozumun icine bakıyordu. Kaclı olduğumu fln sordu bir ara. O benden bir yaş kucukmuş. İlişkimiz olursa ben sorun etmem 1 yaşı. Hava cok guzeldi epey oturduk sohbet ettik. Kalkarken cocuk nereli olduğumu fln sordu. Ayrıldığımızda aklım onda kalmıştı. Aradan bir ay gecti.Hala onu duşunuyorum. Ben de ondan hoşlanmıştım. Ama onun duygularından da emin olamıyorum tam olarak. Diğer cocuk arkadaşıma ne zaman tekrar buluşacağımızı sormuş ancak hala buluşamadık. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu yaşıma kadar hic ilişkim olmadı. Onun duygularından nasıl emin olabilirim