Siz olsanız başka şehire tayin ister misiniz ?
Tam 4 yıl once buraya yazmıştım atanacaktım , tercihlerime mudahale etmişlerdi. O hesabımı acamadım bulamıyorum. O kadar kotu donem gecirdim ki. İntihara bile meyillendim. Cocuklğumun yılların patlamasını yaşamıştım. Babamdan, annemden yediğim dayaklar, psikolojik baskılar vs. 25 yaşıma kadar babamdan dayak yedim. En son yediğim dayakta tercihlerimi ben değil o yaptı sadece bulunduğumuz şehri yazdı, suratım asıktı, koltukta oturuyordum bacağıma terlikle vurdu. Gozumden yaş gelmemesi icin sıktım kendimi bi de ağlayarak ezik olmak istemedim. Bulunduğum şehre atandım. Asla babamla konuşmadım o yuzden son dayak olarak o aklımda kaldı. Şu an akşam ya da sabah dışarı cıkabiliyorum, istediğim şehri gezmeye gidebiliyorum onda sorun yok.
Şu an ki sorunda şu hep ezikliyor beni, hor goruyor, onemsenmiyorum, ablamda, annemde benim fikirlerime değer vermiyor, ben bunu anlayabiliyorum. Asgari ucretle calışırken, univ kazandım, gece calışıp işyerinde, gunduz okudm. Atandım, arabamı aldım. Ailede bunu yapabilen bir tek benim. ( bunların hepsini ailemin olduğu şehirde yaptım) ama ve beceriksiz olanda benim.
Şimdide başka şehire tayin duşunuyorum karşı cıkacaklar biliyorum ama kıymetimi anlasınlar, heralde bekarım diye beni hesaba almıyorlar uzak olayım bari.
28 yaşında bir genc kızın aile tarafından değer gormemesi
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- 28 yaşında bir genc kızın aile tarafından değer gormemesi