Merhabalar,

uzun zamandan beri tanidigim biri vardi . Sonra bir takim olaylar oldu ve aramiz koptu. Ben de o sirada baska şehire atandim. Sonra bu kişi beni tekrardan sosyal medyada ekledi ve konusmaya basladik ve onunla bikac kere buluştum. bulusmalardan sonra baya aramiz iyi oldu hemen hemen hergun whatsappta konusmalar resimler gondermeler vs vs. sonra beni gidecegim son yere kadar goturmeler vs vs.

en son 1 ay once buluşup sinemaya gittik. sinemada bana filmden once annesini teyzesine birakmasi gerektiğini o nedenle erken ayrilacagini belirtti. bende okey dedim. sinemada sarildik birbirimize ve beni optu sevgili olacagimizi sanmiştim ama bir sogukluk hissettim cunku telefonuyla cok hasir nesirdi (acaba birimi var suan bilemiyorum guvenemiyorum beni sevgili yapinca aniden hayatindan cikardigindan dolayi.. ) zaten bayadir bulusmuyorduk . telefonla oynamasi falan bana saygisizlikti diye duşunuyorum. sinemadan sonra hemen beni duraga birakmadan ayrildi ben ne yapacagimi sasirdim. sanki sadece beni opmek icin gelmişti. (((

ama arkadaslar degerlendirirken şunu duşunun opuşen iki insan sonradan sevgili olurdu degilmi bizde cocuk yine yakin arkadas ayagina yatti diye dusunuyorum. bayramda boştum. bulusalim yada napiyorsun bile demedi. bayram bitti bana yazdi (ben baska şehirde caliştigim icin o şehre geri dondum ve bana bayramdan sonra yazsa nolur yazmasa nolur diye dusundum hayal kirikligina ugradim) acikcasi boyle belirsizlikleri sevmedigimden soguk cevapla yanit vermek zorunda kaldim.

cocuktan hala hoslaniyorum ( ama konusmayi da dusunmuyorum. iyi mi yaptim bilmiyorum. mantiğim iyi yaptin uzak dur ondan diyor kalbim ise baska ((