merhaba arkadaşlar
ben eşimden şiddet gorduğum icin bir kızımla boşandım ogretmenim 4 yıl ailemle yaşadıktan sonra benim gibi bi oğretmenle tanıştım o bekar ailesinin sorun edeceğini soyleyip uzaklaştım ama annesi geldi benimde ailem boşandı ne uvey baba ne uvey anne sahip cıkmadı ortada kaldım erkenden evlendim cok cektim benim oglum kızına babalık abilik yapar vs ailemin yanında aglamalar kızıma hediyeler bizde dedik cocuğa guzel bi aile olur zaten seviyoruz biz birbirimizi anlaşıyoruz da aileside cok iyi daha ne ister insan illa nişan diye tutturdular nişan altın dış cekim hediyeler her şey ruya gibi ne kadar iyi insanlar deyip deyip şukrediyorum ayaklarım yere değmiyor evlerine davet ettiler gittim bir gun sadece farklı illerde yaşıyoruz selfi cekiyoruz gorumcekle dedim ki ışık ne kadar zayıf elektrikci evi boyle mi olur şakayla karışık kayınvalide beni gordu hastayım uşuyorum yattı hastaneye gitti geldi ne oldu anlamadım Dondum eve geldim aradan 20 civarı gun gecince nişanlım aradı annemler at yuzuğu diye baskı yapıyor şok oldum neden dedim ışık kotu demişim begenmemişim calışıyormuşum iki cocuktan fazla cocuk yapmazmışım bi bagırmaya boşanırmışım zaten daha once boşanmışım şoklardayım bu insanlar demez boyle şeyler diyorum sonra aradı kayınbaba kaynana sen 50/60 yaşındasın (27 yaşındayım) saclarım dokulmuş yalan cirkinmişim (ela gozlu cok guzel bi yuzum var)cocuğum varmış e sen demedin mi cocugun benim gibi olmasın mtlu bi yuvası olsun sonra kufurler hakaretler babamı arayıp kızına da torununa da kotuluk yaparız şeklinde tehditler 2 hafta boyle surdu yeter dedim no değiştirdim attım yuzuk felan hic bir şey istemiyorum dedim ama cok seviyorum sonrasında nişanlım geldi onları sildim dedi sen beni bil beni tanı başkası yok hayatımızda en az zaten 5 yıl surer aramam sormam gitmem gelmem rezil ettiler beni başımı yere eğdiler dedi tamam dedim biliyorum it kuyruğunu bırakmaz ama seviyorum nikah kıydık diken ustunde gelir basarlar rezillik cıkarırlar bin bir sıkıntı hic bir hayalimiz gercekleşmedi ne dğun ne balayı evimize geldik eşyalarımızı aldık borc borc hepsini odedik bitirdik 6 aylık hamileyim huzurluyuz mutluyuz hergun şukrediyoruz vazgecmedik diye kızımda okula gidiyor 1.sınıf hic bir sorunumuz yok hala cok seviyoruz birbirimizi babası arayıp duruyor en başından beri annesiyle hic konuşmuyordu hasta felan dedi babası ara dedim bayram da mubarek gecelerde boşver biz kucuğuz dedim aradı agladı vs şimdi bebeği duydular iki de bir arıyorlar soruyorlar eşime kaynana demiş kızın kalbini kırdık nasıl gonlunu alacagız bilmiyorum onumuzdeki ay gelecekler miş karnıma bi agrı duştu ettiği kufurler bağırmaları hala kulagımda nasıl yuzlerine bakacam baktıkca kotu olacam onlar hangi yuzle geliyorlar onu da anlamış değilim cok sıkıntıdayım eşim herkes kendine yakışanı yapar diyor gecmiş gecmişte kaldı diyor gelmeyin diyemem diyor bende gelme demem duşmanım bile olsa ama ne olacak nasıl olacak bilmiyorum psikolojim cop cunku once cok karşı cıktılar sonra eşim seviyorum diye diretince iyi oldular istediler sonra kotu olup nikahı burnumuzdan getirdiler şimdi yine iyi olmaya calışıyorlar artık art niyet arıyor biz bebek beklerken herşey yolunda giderken yine zararları dokunacak diye korkuyorum kusura bakmayın uzun oldu cok morelim bozum taktım iyice gelişlerine yorumlarınız icin şimdiden teşekkurler...
Bİr İyİ bİr kotu
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bİr İyİ bİr kotu