Kızlar merhaba..
Oncelikle kendimden bahsedeyim 2 aylık evliyim cok şukur şuan eşimden yana hicbir sıkıntım yok. Evlendikten sonra Ege ’den Doğu ’da kucuk bir ile geldik(Eşimin tayininden dolayı).

Şuan yaşadığım yere gelmeden once bir gun dışarı cıkmıyorsam diğer gun mutlaka arkadaşlarımla cıkıyordum. Ama burada oyle bir imkanım yok. Anca haftasonu eşimle beraber cıkıyoruz.
Evlenmeden once ozel bir okulda calışıyordum, yine aynı şekilde burada calışabileceğim bir imkanım yok.Bende bu sebepten dolayı KPSS sınavına hazırlanmaya başladım.

Aslında sorunum şu. Ne dışarı cıkmamak, ne KPSS ’ye hazırlanmak psikolojik olarak beni etkilemediğini duşunuyorum. Cunku buraya gelmemde en ufak bir pişmanlığım bile yok. Ama gelin gorun ki haftalardır uyku problemi yaşıyorum. Sabaha karşı 6dan once uyuyamıyorum. Normalde her fırsatta uyurum ve uyumayı cok severim ama gun icinde bile uyuyamıyorum. Hatta uyuyamayan insanlar bana cok garip gelirdi. Nasıl uyuyamaz uyku kadar guzel bir şey mi var diye duşunurdum.

Memlekete gittiğimizde doktora gideceğim ama kendimce neden diye duşunmeden edemiyorum. Yorgunluktan, uykusuzluktan geberiyorum ama uyuyamıyorum

Benim gibi durum yaşayan var mı aranızda? Değerli fikirlerinize ihtiyacım var ..