Herkese merhaba

Eminim bu sorunumu cozucek cok guzel fikirler vericeksiniz bana. Ben 20yasindayim 12yasinda erkek kardeşim var annem babam boşandı 5sene falan oldu. Sorunum babam surekli sinirli hicbirşeyi beğenmez surekli kızar artık cok yoruldum yuzunu bile gormek istemiyorum. Annem de hareketlerinden bıktı artık boşandı kurtuldu ama biz goruşuyoruz kardeşime cok yapmiyo ama bana cok kotu davraniyo.

Ornek vermek gerekirse marketten meyva sebze almıştık ama cok az birer ikiser ince poşet veriyolar ya poşetleri ic ice koydum ezer onlar birbirini dedi ben de cok az zaten bişey olmaz dedim sokak ortasinda "aptalliklarini ortmek icin bahane uretme" dedi. Et yapicaktik yanina patlican kizart dedi uc kisiye iki patlican kızarttım demedigi kalmadi cok bu ne evin bereketini kaciriyosun biseyi beceremiyosun. Yemek yaparken kapaklari ters koyucakmisim tezgaha elim yaniyo oyle sıcakken sen bunu nerde gordun biseyi bilmiyosun falan diyo. Iftar acicaktik disarda kardeşim kucuk diye ortak menu soyledik ama az geldi yemek doymadık doymadık dedim insan doymasa da soylemez babasina oyle sey mi soylenir dedi baska da yemek soylemedi ac kaldık. Dışarda mesela misafirlikte gayriihtiyari bacak bacak ustune atinca milletin icinde indir o bacagini diye kizar. Evde nasılsa babamin yaninda diye beyaz tişort giydim icim gozukuyo diye bu ne yuru git icine atlet giy diye bağırır. Bi de uniye hazirlanirken bilr evini temizlettiriyodu hic umrunda değil benim derslerim soyleyince de sanki tıp okuyosun diyodu. Uniye baska sehre gittim kadin tuttu ama tatillerde yine bana yaptırıyo kadına adam akilli soylemiyo kadin elinin ucuyla yapiyo gidiyo sonra sen cok guzel yapiyosun diyo.

Evet ihtiyaclarimi karsiliyo ama bu da gorevi zaten. Kardesime benim gibi davranmasa da kardesim de bıktı artık annemin de elinden bişey gelmiyo babama gidince hep ariyo canınızı sıktı mı diye. Beni de kucukken doverdi soverdi annemi de icimde sevgi de kalmadı. En son olay da bayramin ilk gunu arayip bayramini kutladım etlerle ugrasiyoruz gelemicem dedim tamam dedi 2. Gunu gecesi icin bi arkadasima kalma sozu verdim evde tekmis korkuyomus babami aradım gelelim bayramlasalim diye kalın dedi arkadaşıma soz verdim dedim kufur etti o zamandan beri de konuşmuyoruz hicbi yakinlik hissetmiyorum babama karsi Surekli sorun cıkarıp kiziyo resmen evine gidip azar işitip işitip donuyorum ve bıktım artık