-ekleme-

abim tum yorumları okudu, konuştuk bana melikeden bahsetti. lisede sevdiği ilk kızmış. annemde biliyordu zaten (o zaman yatağının kenarına adını yazmış abim lisede bilgisayar okudu, okulda elektrik-elektronik bolumude varmış ve ordakilerdende tanıdığı varmış. ama lisede hic tanıdığı olmadığı radyo-televizyon bolumunden kıza -melikeye-, hicbir araştırma yapmadan direk cıkma teklifi etmiş oda reddetmiş. en son universitedede elif diye hic tanımadığı, daha once hic denk gelmediği kıza cıkma teklif etmiş oda reddetmiş.

cunku diyor, kendi sınıfımdaki kızlar, halam teyzemmiş gibi, sanki benim akrabammış gibi geliyor dedi. yoksa enson calıştığı marketteki bi kız, abim işe girdikten 3 ay sonra ilgi gostemeye başlamış ama abim kızı sevememiş. birine aşık olmam icin onu daha once hic gormemiş olmam gerekiyor. o yuzden evlenirsem tesadufi biriyle evlenirim dedi.

-konu-

aslında abim uye olacaktı ama erkeklerin uyeliği kabul edilmiyormuş. o yuzden ben actım konuyu.

kendisi 28 yaşında, universiteyi bitirdi, askere gidecek ve kpssye girdi kazanırsa oğretmen olarak atanacak inşallah. bu kadar gec bitirmesinin sebebi okula başladığında vertigo olmuştu. 1,5 senede toparladı ama okulu uzatmak zorunda kaldı.

kendisi liseden, universiteden beri bircok kızla tanışmak istemiş. ama hicbiri kabul etmemiş. bu bayramdada cıkıp gezmiş. otobuste, vapurda, metroda bi kızdan hoşlandığı zaman gidip goz hizası olacak şekilde oturuyormuş. belki hoşlanırda bi işaret verir diye. başkaları laf soyler diyede kızlarla konuşmaya cekiniyorum diyor kalabalık icinde. niye kızı rahatsız ediyorsun derler diye. ama hic karşıdan olumlu bir işaret alamıyorum diyor.

size sormak istediği ne yapsın? olumlu işaret almadığı halde gidip konuşsun mu? yoksa olumlu işaret almayımı beklesin?