Arkadaşlar sevgilimle yurtdışında oğrenciyiz ve birlikte yaşıyoruz. Şu an uzak mesafe durumundayız. İki gun once kavga ettik. Kac gundur bana cok az yazıyordu ama cevrimici falan olmuyordu asla. Derdini sorduğumda senle alakalı değil sorunlarım var dedi. Ne olduğunu da anlatmıyor. Acıkcası niye bilmiyorum bana pek inandırıcı gelmedi.
Ben buradayken benim kızacağım bir şey yaptı. O yuzden surekli tetikteyim. Yine boyle az konuştuğu bir zamandan sonra ortaya cıktığı icin tedirginim. Cok ustune gittim o konuda.
Neyse o bir sure daha okuduğumuz yerde olacak, ben iki hafta sonra yanına gideceğim ve bir sure sonra o turkiyeye gelecek. Benim ucak biletimin olduğu gunun ertesi gunu orada yaşayan cok samimi bir arkadaşımın doğum gunu. Onu gormeye gitmek istediğimi soyleyince olur ama gittiğimde ozledim falan deme gozunun yaşına bakmam dedi. Ben uzun kalacağını duşunduğum icin boyle yapmıştım dedim. Sonra bu bir dellendi geldiğinde seninle kalmayacağım, sana yaptığım o soğukluk senle alakalı değildi ama artık seninle alakalı, şarjımı sana harcayamam, sen o kızla 1-2 sene aynı okula gideceksin ama ben anladım istediğini yapabilirsin dedi. Ya bakın haklı, ben de erkek arkadaşımın geldiği gunun ertesi gunu arkadaşına gitmesine bozulurdum ama her şeyin bir uslubu var.
Her şey neyse de şarjımı sana harcayamam cumlesi cok moralimi bozdu. İki gundur yazmıyorum ki şarjını istediğiyle yesin işin kotusu o da yazmıyor. Yanına gitmeme de iki hafta kaldı. Ne yapsam bilmiyorum. Nereye kadar yazmayayım sizce, hatalı olan ben miyim o mu? Yani ona gore yazıp yazmamam gerektiğine karar vereceğim.