Merhaba hanımlar eşimle sorunlarımız var bazen oyle bir iyi oluyor şok oluyorum bazen de oyle bir kotu oluyor konduramıyorum aileden dolayı yetişme tarzlarımız duşuncelerimiz farklı kendisi 2 uni bitirmiş ama anne baba eski kafa olunca uni okumasının da bir faydası olmamış ailesi gibi duşunuyor her zaman 7 aylık hamileyim evden bazen anneme gitmek icin bazen eşim şuraya gidelim o da binde bir derse bazende bir ihtiyacım olduğunda cıkıyrm onun haricinde evdeyim bugunde halka acık bir konser var eşime onu soyledim işe gitmcm evdeyim nasıl olsa ben gideyim kafam dağılır dedi bnde hep kendini duşunuyorsun bende geleyim ne olacak sanki dedim ve aldığım cvp sen hamilesin karnını gere gere nereye gidiyorsun. Surekli aldığım cvplar bunlar akşam yuruyuşe cıkalım diyrm saat 9 bu saatte evli barklı kadının dışarda ne işi var pikniğe gidelim sıkıldım diyrm hamile kadının piknikte ne işi var otur evinde ama kendisi istediği her yere gidiyor bnmle gitmek istemiyor. Gercekten hamile bir bayan bir yere gitmez mi ben mi yanlış duşuyorum uzun uzun yazdım hakkınızı helal edin duşuncelerinizi bekliyrm iyi ki varsinız