Merhaba kk
Hemen konuya giriyorum. Sabah eşimle tartıştık. Sebepte cok sacma halılarımı yıkama verdim yıkamacı yun yorgamda yıkıyormuş kağıtta gorunce aaa keşke annenin verdiklerini de verseydim dedim( kv ev duzerken evime hic bişey getirmediği gibi eşimin bekar evindeki yun yorganla yastığı getirmiş 2 yıllık yorgan bekar adam yaz kış yatmış buna temiz diyorlar bu yorgan yuzunden kavga cıkmıştı zaten) eşim ben o yorganı yıkatmayacağım dedi bende bu evde bu tarz kararları ben veririm sen karışma dedim oda ben yıkatmayacağım diyince annen gibi başladın dedim neyse sonra işe gitti. Akşam geldi surat sirke satıyor bende yemek yapıyordum karşıladım normal bi şekilde itekledi beni gitti tuvalete (hergun ısrarla kapıda karşılarım hergun aynısını yapar surat leş bi şekilde gelip tuvalete girer bi selam sabah yok iyice ifrit oluyorum zaten suratını oyle gormeye) sonra sıvı sabun koymayı unutmuşum diye kavga cıkardı terbiyesiz dedi filan bemde sen kimsin bide senin karnına yemek mi yapıcam zıkkımın kokunu ye dedim oylece bıraktım mutfağı yattım bir saat sonra geldi ozur dilerim hadi yemeği yap acıktım yiyelim dedi. Bende ben sana hic bişey yapamam defol dedim kovdum. Yemek yapmadım haka yatıyorum kahvaltıda yapmamıştım ama icimden bişey yapmak gelmiyor artık.
Gecen gun bi kolyesini farketmeden makinede yıkamışım diye bi daha kıyafetlerimi yıkama dedi butun gece soylendi durdu oysa kolyeye bişey olmamıştı. Ki ben camaşır yıkarken cok dikkat ederim renklerine ceplerine vs benim gibi camaşırı daha annesi yıkamıyor bide bana laf ediyor. İnsanlık hali gozumden kactı bir aydır evde yoktu iş coktu o yuzden koşuşturmacada bazı şeyler gozumden kactı diye kavga cıkarıyor bunaldım iyice annemlerin yanına gitmek istiyorum ama bilmiyorum.
Doğum gunumu gecen sene zoraki yapmıştı bu yıl yapmadı bile ben hatırlatınca kutladı. Ailesinin yanındayız diye iş yaptım sonra telafi edicem demişti ama bir hafta gecti ne yaptığı var ne hatırladığı. Ailesindeykende koyden bir kac kişi gelip hamilemisin beden bu kadar şişmanladın yada bu kız kısır iki yıldır doğurmadı diye yuzume yuzune konuştular cok bozuldum icime attım.
Bunlarda iyice gıcık olmama sebep oldu. En son ailemi ramazan bayramında gordum. Sizce gideyim mi kafa dinlemeye?