Merhaba hanimlar bir onceki konumda bir kisiden bahsetmistim. Ben 42 yasindayim bosanali 2.5 yil oldu .adam 44 yasinda esi oleli 1 yil olmus.ben cocuklarimla bir duzen kurdum yasiyorum.
7 ayi gecti bir kus bir ayril devam ettik.onun 2 kizi var benim 1 oglum 1 kizim yaslari buyuk onunda kizlarinin yaslari buyuk.
Adamin maddi gucu yok ve benim istedigim hic birseyi yapma taraftari degil.ben hemen evlenemiyorum cunku cocuklarimin bana ihtiyaci var her anlamda.
Aslinda cok iyi merhametli biri ama ben artik cimri olduguna karar verdim.7 aydir bir kez cicek aldi tek bir hediyesi yok.ben ona aldim elimde olsa daha cok alirdim ki insanlari mutlu etmeyi cok severim.
Ama kendimi degerli gormek istiyorum sevildigim biri tarafindan. bunu kac kez ima ettim kesinlikle anlamiyor.
konusurken ben hic yokluk gormedim evlenirken nasil gecinecegiz diye sordum
Bana sunu soyledi alisacaksin sastim kaldim.
En son bulusmamizda biraz yakinlastik.yanlis anlasilmasin sadece birazcik.ben o gunden sonra cok kotu hissettim kendimi ve soguk uzak durmaya basladim.o cok ozur diledi cok pisman oldugunu anlatti.
Ama benim ona guvenim kalmadi artik
Benimle evlilik icin degil baska manada birlikte olduguna inanmaya basladim.
Zaten konuyu pek evlilige getirmiyor.ben adi konsun bir yuzuk takalim diyorum tamam deyip surekli erteliyor.
Ben bu kisinin benim icin dogru kisi olmadigina artik ikna oldum.2 kizi var ve onlara cok duskun ben aramizda ortayi bulacagina pek inanmiyorum.ayni evde yasamak cok zor olacak.7 ay oldu bir kez ailesiyle tanistirdi.
Benim istegim esya ve bir miktar altindi bunlari bile yapamiyorum deyip kaz kez ayrildi beni uzdu aglatti.
ve kesinlikle cok cimri bir kadin nasil mutlu edilir bilmiyor.incelikten haberi yok.
Ben kendime disardan bakamiyorum olayin icinde kayboldum.ya da seviyorum diyerek muhakeme yetenegimi yitirdim.
Lutfen disardan bir goz olarak bana bir iliski nasil olur anlatin.ikinci evlilikte kadin deger gormez mi istedikleri yok mu sayilir.
Olanla yetinilmesine mi zorlanir ya da ikna edilir.beni aydinlatin