Urtiker icin kullandığım bir iğne vardı bana gercekten cok iyi geliyordu. Bugun doktor tekrar iğne yazdı eczaneye gittim aldım. Diğer iğnelerden değildi ve bugun hic fayda gormedim. Tesaduf receteme bakınca farklı isimli olduklarını gordum. Meğer doktor bana eski iğnemi yazmış ama eczacı başka vermiş. Araştırdım biraz evet etken maddesi aynı falan eczacının da muadil ilac verme hakkı varmış. Ama bir soylemesi gerekmez mi? İsterse tamamen aynı olsun ben o iğneyle rahatladığımı duşunuyorum. Belki tamamen psikolojik bu ama zaten urtikerim de psikolojik sıkıntı yuzunden bu halde. Yarın gidip değiştrmelerini soyleyeceğim ama yasal hakları olduğu icin değiştirirler mi bilmem. Gece gece cok sinir oldum bi soyle bana yani ağzın mı aşınır. Devlet katkı payı sağladığı icin en ucuz muadili verebiliyorlarmış sanki devlet cebinden sağlıyor o payı. Bu ulkede yaşamak kanser edecek beni

GUNCELLEME: Eczaneye gidip değiştirmelerini talep ettim. Değiştirdiler Bi sıkıntı cıkmadı. Ama yine de bu sistemi hatalı buluyorum. Onceden uyarılmam gerekirdi. Onemli olan ilac değil etken maddesyse, doktor receteye ilac adı değil etken madde yazsın o zaman. Hastalığımızın yanında bunlarla uğraşmak zorunda değiliz.