Neden boyle bir konu acmak istedim anlatayim.emine bulut ismi bana bu konuyu actirdi.evliyim.iyi kotu bir evliligim cogu zaman tum kadinlarin yasadigi sorunlarin yasandigi bir evim ailem var.cok cok kotu degil ama iyide degil.dayak siddet yok ara ara birbirimize ettigimiz psikolojik baskili tartismalar var.
Burda neden evlenemiyorum diye konu acan arkadaslarim var. Kizlar gordugunuz gibi her baba kizini bogazindan kesmiyor defalarca bicaklamiyor.olanda yokmu var.evde psikolojik baskilara yediginiz hakaretlere boyum egin demiyorum ama kurtulusunuz okumakta.kizlar ne varsa ilimde var ne varsa tahsilde var.okuyupta atanamayanlar var ee biz okuduk ama hala cekiyoruz diyende var ama sabredin.bakin eladami acimiyor. kadin bosanmis yine kurtulamadi.anlatmak istedigim illa evlilik olsun aman yasim geciyor diye dusunmeyin.aman cocugum olmaz demeyin bakin emine bulutun dogurdugu o guzel cocuk ne olacak simdi? Hersey kaderdir kismettir ama aklimizda var.ne olur uzulmeyin burda cok okuyorum neden kismetim yok iyice tartin dusunun keske ben evlenmeden once bu siteyi kesfetseydim.adamlari iyice tartin hayvana insana kurda kusa garsona annesine babasina nasil davrandigina iyice bakin.cok cok gozlemleyin.en ufak tartismasinda elini kolunu tutmayin gozlemleyin ilk olayda siddete meyilliyse asla ve asla duzelmeyecek.bir cok evlilik aile terapistiyle bile sonuclanmiyor. Bosanmak kotu birsey ama engellenmemeli.cinayetler engellenmeli.umarim istedigimj anlatabilmisimdir.yakinimdakilerede soyluyorum evlenmek guzel bir duygu ama dogru insanlar. Cok guzel evliliklerde var onlar iki medeni ve akilli sevgi dolu insanlardan meydana geliyor. Sizde bu sevgi dolu insanlari bulana kadar uzulmeyin.bakin olum nasil aci.
Hepimizin hayirli ve iyi insanlarla karsilasmasi dilegiyle.#annelutfenolme