Oncelikle merhaba uzatmadan size aile yapımdan bahsesicem. Annem cok pasif korkak bir kadın. Hic sesi cıkmaz. Bizi hep susturur. Hep sus sus laflarıyla buyuduk. Babamın 7 dairesi var dukkanı var maddi olarak durumumuz cok iyi ben hic yokluk cekmedim hep marka giyinirdim luks yasardım. Bunlar catlardı. Babam dairesinin tekini kardeşlerine verdi bizden habersiz boluşturdu. Sesimizi cıkaramadık. Onlar canı cigeri. Orta sınıf durumları var. Babam yılan kardeşlerine olur. Kotu biri değil haksız oldukları halde hep kardeşlerini savunur bizi hice sayar. Kardeşlerinde tek amcam iyidir. Halalarım gibi yılan değil. Halalarım bana cok cektirdi hayatımı zehir etti babamda hep onları tuttu. Hic bir zaman bizim yanımızda olmadı. Halamın yılan gelini hep iftiralar attı.Ablamı hamile haliyle aglattı. Bu halamın gelini gercekten deli bir cok kez hamileyken intihara kalkıştı. Şizofren hep yalan şeyler soyluyor. Mahalleyi birbirine kattı.Tum sulaleyi karıştırdı. Kendi kuzenleri bile konuşmuyor.Babam onun yalanlarına ragmen konuşmuyoruz diye bize bagırıp cagırıp agzına geleni saydı.Zorla konuştuk. Kocası eşimle evlenirken eşime ikinizinde ... koyayım diye ikimize kufur etti. Eşimi zor tuttum. Babam onların yanında oldu. Eşim babamı ve halamları ve kuzenlerimi hic sevmiyor. Babamla benim hatrıma goruşuyor. Şeytanın kılık değiştirmiş versiyonu kuzenlerim ve halalarım. Surekli yalan iftira laf sokma derdinde bir şey dediğimizde babam onları tutuyor bize bagırıp cagırıyor hic suclu gormuyor. Kardeşlerimde benimle aynı durumda. Onlarda illallah etti. Annem hep sus hep sus. Artık doldum babam onları silersen beni silersin dedi. Her anneme gittigimde aglaya aglaya evime donuyorum yuzlerini gormek istemiyorum. Biz cok ic ice oturuyoruz. Oraya gelip bana ablama diğer kardeşlerime yapmadıklarını bırakmıyorlar. Eşimin ailesi duzgun kulturlu boyle cahil değil. Kaynanam beni kızı gibi sever. Kayınpederim desen onumde donuyor. Akrabalarıda iyi kişiler. Ben evlenirken babamı doldurdular babam hic bir şeyimi yapmadı. Eşim yardım etti maddi olarak. Artık cok doldum hepsini silicem babamıda bir tek kardeşlerimle goruşcem. Babamdan bile sogudum buraya cok şey yazarım onların pisliklerini ama uzatmak istemiyorum. Konuşmak yuzlerini gormek istemiyorum. Babamda onları tuttuğu icin sildim hepsini.