Merhaba oncelikle.
Bugunlerde cok sorgulamaya başladım birde sizlere sorayım dedim. İnsanın hayatındaki kişi ona destek olup motive edici guzel şeyler soylemez mi sizce? Tamam ben yalan soylesin kotuyse de iyi desin demiyorum ama hicbir şeyimi beğenmiyor erkek arkadaşım. Mesela guzel bir geziye gittim fotoğraf cektirdim kardeşime sordum cok guzel olmuş at dedi normalde yapmam ama erkek arkadaşıma sence nasıl dedim bence olmamış kotu cıkmışsın dedi. Bunun uzerine arkadaşıma sordum bakayım o ne duşunuyor dedim cok guzel bence at dedi. Bu ara video programı kullanmaya başladım gittiğim yerlerde kısa videolar yapıp yukluyorum daha amatorum sevgilime yapıp atıyorum guzel olmamış yapamamışsın diyor surekli hevesim kırılıyor. Hayır herkes soylese diyeceğim ki demek ki gercekten yapamamışım. Ama kime gostersem bana nasıl yaptığımı cok guzel olduğunu falan soruyor. Bunlar gibi daha basit ama hepsini topladığında artık beni ciddi ciddi duşunduren bir suru olay var. Ben mi fazla alınganım acaba bilmiyorum bir akıl verirseniz sevinirim.