Sanırım yazarsam icim rahatlayacak yoksa buyuyup duracak icimde. 17 aylık kızımın ciddi bir yeme sorunu var. Duzenli yemek yemesi olmaması ben işi bırakınca biraz daha duzeldi dedim ama olmadı yine ve yine. Hazır gıda kızıma vermek istemeyen ben cikolatalı ekmekle yemek yediren birisi haline geldim ve bu akşam onuda yediremeyince kızıma bağırdım. Ona resmen bağırdım. Nasıl yaptım hala aklım almıyor. Bundan once bir kez sesimi yukseltmiştim. Fakat bu sefer cok ciddi bir bağırma oldu. Ben kendimi affedemiyorum. Ona yemek duzeni oluşturamadım ve şimdi bağırdım. Suclu olan ben boyle bağırınca gececek sanki. Cok kotu hissediyorum. Eşim gorunce şaşırdı ve bana biliyorum bir daha boyle bir şey olmayacak kendini kotu hissetme sen iyi bir annesin vs dedi ama şuan bu umrumda bile değil. Ben neye yanayım. Kızıma bağırdım ona mı yoksa yemek yemiyor olmasına mı? Napayım ben oturup saatlerce ağlasam gecer mi? Ben bunu yapmak istemiyorum. Sinirlenmek istemiyorum. Ona her şeyi guzelce anlatan diyalog kuran ben bu akşam ona resmen bağırdım. Napıcam ben. Nasıl gecer bu.