kızlar cok uzgunum 1 haftadır icim icimi yiyor 1 hafta once eşimle arabada giderken telefonu caldı ama isim yok sadece numara bu cevap verdi verdikten sonra yan tuştan sesi kıstı surekli alo alo dedi kapattı kapattıktan sonra sesi komple kapattı fakat o numara tekrar aradı actı bu yine alo dedi alo diyorum dıymuyosun dedi ne var dedi bende yok onun numarası dedi kapattı ama cok telaş yaptı ve ben şuphelendim kimdi o dedim bir arkadaş dedi aradan yarım saat gecti ben onun telinden numarayı aldım aradım bir kadın cıktı kapattım sonra ona sordum kimdi o kadın dedim beril diye bi arkadaşım dedi ee neden duzgğn konuşmadın dedim cok samimi konuşuyor yanlış anlarsın diye dedi kimdi o dedim sinem dedi berilin arkadaşı dedi ertesi gun aradım acmadı başka başka numaralardan aradım acmadı mesaj yazdım cevap vermedi tam 4,5 gun aradım onu ne yaparsam yapıyım acmadı oglumun teli eşiminkiye aynı sadece baştaki numaraları degişik o telden aradım actııı kimsiniz dedim siz kimi aradınız dedi sinemi dedim burda oyle biri yok dedi peki eşimin ismini verdim onu nerden tanıyosunuz dedim ben tanımıyorum dedi kapattı konu bu kızlar oratda şuphe yalan herşey var eşim acıklama olarak sadece yok oyle bişey diyor cekiliyor ne yapmalıyım evliligim ve ben cok zarar gorduk