Yaklaşık 1.5 senelik bir ilişkimiz vardı. Başlarda aramız cok iyiydi ama tam bir akrep olduğu icin bencil egoist umursamaz davranmaya başladı. Uzun bir sure alttan aldım zor donemleri olduğu icin ama artık ferahladığı zamanlara girince ondan ilgi bekledim haliyle. İlgi vermeyi bırakın instagram durmadan birilerini eklemeye falan başladı. Seni seviyorum diyordu ama kızlara istek atıyordu. Bende dayanamadım ayrıldım. Başta cok yalvardım duzeltelim yeniden biz olalım diye. Beni sevdiğini ama farklı duşunduğumuzu bulsaydık bu zamana kadar coktan orta yolu bulacağımızı soyledi ve o şekilde bitti. 5 gun kadar oldu hic yazmadım. İnstagram hala hikayelerime falan bakıyor.
Ortak bir arkadaşımız var ona mesaj atmış işte (arkadaşımız erkek ama benim o cocukla bu kadar samimi olduğumu bilmiyor) demiş durup dururken ayrıldım diye dayanamadım daha. O da niye demiş. Kıskanclık fikir uyuşmazlıkları vs demiş. Cocuk da bence sacma sebeplerle bitirmeyin demiş. O da hayırlısı olsun demiş.
Burdaki yazıları falan da okudum herkes sessiz kal doner demiş benzer konulara. Boyle dedikten sonra yine sussam yine doner mi?
Akrep erkeği eski sevgilisi olanlardan yardım rica ediyorum.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Akrep erkeği eski sevgilisi olanlardan yardım rica ediyorum.