Eşimin tavırları normal mi yoksa bana mı batıyor anlamak istiyorum.
Dun Eşim bana sormadan danışmadan eve misafir yatıya getirdi. Elbette kalabilir ama insan bir sormaz mı haber bile etmedi? Bi yere gidiyoruz ya eve donerken hic sormadan direk arabayı annesigile suruyor iki sokak aşağıda evleri, direk oraya iniyoruz hic sorma etme yok kafasına estiği gibi.
Ailesi piknik ayarlıyor hemen hemen her pazar, her pazar olmasada iki haftada uc haftada bir topluca tum akrabalarıyla, bana sormadan etmeden gidelim diyor ben hayır desemde oraya gidene kadar uğraşıyor, tartışma cıkarıyor o gunu zehir ediyor bana. benim gitmek istememem hic birşey değiştirmiyor. Anneside dediğim dedik durmadan hadi gelin hadi gelin diye arıyor yok desekte anlamıyor. Gelmesem huzursuzluk cıkıyor. Huzursuz ediyorlarda.
İki gun once anneme gittik gece 12 de donuyoruz, annesigile durdurdu arabayı direk iniyor kapıyı calıyor flan. Yine hic sorma yok.
Eve misafir cağırıyor banada eve misafir cağırdım akşama yemek ne yapacaksın diye soruyor.
Bu ornekler cok fazla ben aklıma geleni yazdım sadece.
Ben artık bu evlilikte cok yıprandığımı hissediyorum zaten cok kopuğuz birbirimizden birde bu tavırları iyice soğutuyor.
Yapacağınız yorumlar icin şimdiden teşekkur ederim.
Eşimin emrivaki tavırları ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eşimin emrivaki tavırları ?