Boşanma
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
-
02-10-2022, 17:04:57Duygularım oyle karışık ki nereden başlayacağımı bilemiyorum eşim aşırı kıskanc sinirli ve gergin bir karakter, malesef bilerek evlendim onsuz yapamayacağımı duşunuyordum. İlişkide onu hep idare etmek, haksız yere kızıp bağırsa bile alttan almak gerekiyor. Bir sure sonra sakinleşip donuyor. Alttan alamayıp karşılık verirsen şiddet uyguluyor ve hakaret ediyor. Aşırı kıskanc olduğu icin kıyafetler bol ve kapalı olmalı, hafif bir makyaj bile yasak yuze hicbir şey surulmeyecek, dışarı cıkmak cok kısıtlı yani haftanın bir gunu arkadasınla bulustuysan diğer gunler markete bile cıksan batıyor, ne kadar cok dısarı cıkıyorsun cıkma diyor izin vermiyor. Karşı gelirsen yaptırım uyguluyor. Kendisiyle haftada bir kez dışarı cıkıyorduk (uzun ugraslarım sonucunda). Ailesinin yanında benimle muhatap olmuyordu bunu saygı olarak goruyordu ama ailesi iyiydi beni uzmediler ancak oğullarının karakteri konusunda itaat edilmesi gerektiğini idare edilmezse onunla gecinilmeyeceğini soylediler. Eşime ara ara ben bunalıyorum bana biraz alan ver yine senin sınırların icinde olsun dedim, bu evlilikte bana saygı duyulmuyor zorlanıyorum dedim veremedi, beklentimi karşılayamadı. Birgun aklıma ayrılık duştu ona da soyledim gidersen biter dedi. Birkac ay daha bekledim olmuyor bıraktım evi terk ettim Asla geri adım atmadı, ben de inatlaştım dava actım cekismeli. Dilekcede şiddeti de belirttim koruma kararı cıktı. O da bana dava actı. Bu surede zarfında doğum yaptım cağırdım gormeye gelmedi. Ailesi de bana gıcıklandı yaptığım şeyler yuzunden, onlar da aramadı ve gormeye gelmediler. Hepsi de dimdik duruyor. Ben ise ne durumdayım biliyor musunuz kapılarına gitmek, aramak, mesaj atmak geliyor icimden. Kendimi zor durduruyorum. Gucsuz caresiz istenilmeyen insan olarak goruyorum kendimi. Ben yanlış mı yaptım? Bana yol gosterir misiniz. Sizin evlilikleriniz nasıl,yani ben de idare etmeli miydim ofkesini sinirini. Hadi bana gıcıklandınız bebek size ne yaptı. Dusman iki aile gibi olduk o yuzden mi gelmiyorlar. Oysa ki ben doğum yapınca eşime haber verdim gormek istiyorsan gel dedim. Biz ayrılsak bile bebek babasız kalmasın istiyorum baba ilgilensin istiyorum bebeği neden sevmiyor olabilir? Bana bir seyler soyler misiniz