Selamlar
Gunumuzde kadınların eski kocaları tarafında oldurulmesi, aldatmalar vs bu kadar artmışken belki de allahtan daha belanı mı istiyorsun diyeceksiniz ama evlilik zor bir karar insan defalarca şupheye duşuyor.

Sozluyum yakında nişanım var. Sozlumle aynı evi paylaşıyoruz 1 yıldır. Ev işlerine yardım eder, hatta beraber yaparız tabi bazen benim yap diye soylemem de gerekiyor ama yapmam demez. Evden işe işten eve. Diyelim ki iş yemeği vs oldu 9'u gecirmez evde olur. Sigara alkol yok. Alkol ara sıra sosyal icicilik. Coğu zaman onu bile istemez. Beni mıncıklaya mıncıklaya sever, sevdiğini cidden gosteriyor, aşırı ilgilidir. Tutumludur, birine borc verirken bile bana soyler bak haberin olsun diye. Butcemiz ortak. O da maaşını benim hesabıma atıyor, ek kartı var oradan kullanıyor. Her ay kalanı kenara atıp değerlendiriyoruz.

Gelelim benim sorun ettiğim şeylere. Adam 10'da uyuyor. Sosyal hayatı yok denecek kadar az. Hafta sonu yalvar yakar dışarı cıkarıyorum. O da soylene soylene.

Mesela onumuzdeki hafta izin alıp 3 4 gun bir şeyler yapalım diye konuştuk. Ama organizasyonu vs her şeyi benden bekliyor. Uzak bir yer soyleyince gozlerini deviriyor☹ avrupa yakasında oturuyoruz, obur yakada bir yere gitmek istediğimde olu taklidi yapıyor.

Bide okuduğunu anlamıyor. Hep biri anlatsın hazır bilgi olsun istiyor. Bi haber gorup gonderiyorum okudun mu diye soruyorum yook..

İnatcı. Bir şeye hayır dedi mi olse değişmez fikri.

Cinsel hayatımız başta tutkuluydu sonra kayboldu. O da ben yanaşmasam seyrek olur gibi. Onda da bencil beni pek duşunmez.

Bir de beni annesi ve ablasıyla kıyaslaması var. Annesi her dediğini yapar benden de aynı toleransı bekliyor. Beni ablasına benzetiyor kişilik ve fiziki olarak. Ablası vefat etmiş. Surekli ikimizin başarılarını kıyaslayıp beni yeriyor. Halbuki rahmetliden daha iyi bir kariyerim var

Bu aralar ben bu sorunlardan şikayet etmesem ballı boreğiz. Ama şikayet edince hemen ne kadar memnuniyetsizsin, senin bu eleştirilerine omur boyu nasıl katlanacağım vs va başlıyor.

Instagram ve vurdulu kırdılı bir oyunu vardı her gece elinde. Onları da ben sevmiyorum uzuluyorum diye sildi. (sil demedim)

Ailemle arası harika. Ben de onunkilerle iyiyim. İki aile pek goruşmuyor uzaktalar ve kulturel olarak zıtlar ama sorun yaşamadık.

Ben biraz daha gezelim tozalım yeni yerler gorelim okuyalım tarzı bir şey istiyordum. Ortak nokta bulamadık bu konularda. Ama cok da hayati sorunlar gibi durmuyor. Ne dersiniz o kadar kusur kadı kızında da olur diyorum acaba hata mı yapıyorum?