Hep bunu soruyorum kendime.bosanmayi istiyor muyum evet istiyorum cunku bana hic değer vermeyen bir eşe sahibim. Cocuğuyla o kadar ilgilenir ki onu gordumu butun dunyası kızımız. Tabiki ilgilensin ama adam resmen artık beni onemsemez oldu. Evliliğimizin 2. Senesinde cocuğumuz oldu. Cocuk olunca tabi malum eskisi gibi birbirimizle ilgilenemedim ama artık biktirdi. Surekli ailemin yanında tersliyo cocukla ilgili. Aman duşmesin vs. Bu tur şeyler.... Evladım ben can ama bende insanım ne bir guzel soz soyler ne evlilik yıldonumunde bsy alır yada yapar. Cocuk olana kadar calıştım cocuk doğdu bıraktım. Bir kıyafet alacağım zaman nerde giyilmicek ucuzluk onlara goturuyo. Dun sandalet alacağım tutturdu 40 TL olmaz bak orda 20 Lik var tartıştık. 40 TL yi cok rahat alabilecek durumdayken almıyor. Bunlar ornekler... Her aldığım şeye karışıyor. Ailesi bile der bunu eli sıkıdir derler. Bir kerede al hayatım istediğini demez ki gidip en pahalıyi almam. Bunun gibi işte. Bana değer sıfır adamda. Suratı kırk karış her gun. Bir kustuk mu 10 gun kuser biliyomusunuz. Boyle bi adam.artik bende surekli tersler oldum. 6 yıllık evliyim. Bunaldım. Sinirleniyorum onu gorunce bile. Arabamizla kardeşlerimi bı bayramda koye goturcek oluyo yirmi dk yol. Bir ton tantana cikiyo benle evde.Cok aksi bı adam. Evlenmeden once cok anlayisliydi. Aileme bsy yansitmiyorum ama boşanmak istiyorum. Tek derdi para. Yoruldum.