Merhaba, kızıma aldığım, yıkayıp dolaba kaldırmak zorunda olduğum bir kangurumuz var. Kızım ters doğum olduğu ve kalca cıkığı riski olduğu icin hic kullanmadık. sadece kutusundan cıkarıp yıkandı ve kaldırıldı. Bebek size ve dışa donuk durabiliyor, 12 kg a kadar taşınabiliyor. ikinci bebeği duşunmediğim, evde de yerim olmadığı ve birilerinin de uygun fiyata alıp kullanabilmesi icin satmak istiyorum. Ozellikleri aşağıdadır. Ankara'da olursa elden teslim edebilirim, gerci kargonun da pek yuklu olacağını sanmam, kutu olmadığı icin hafif ve katlanabilir bir şey. Sıfırı 150 TL, ben hic kullanmadım ama sonucta ikinci el olduğu icin 80 TL ye veriyorum.
Cocuğa verilen değer konfor, yenilik ve tasarıma donuşuyor.
Uluslararası Ergonomi Birliği'yle iş birliği icinde geliştirilen You&Me Kanguru, ergonomi standartlarını karşılayarak, hem anneye hem de bebeğe en yuksek rahatlığı sunmak uzere tasarlanmıştır.
Kangurunun yenilikci, fonksiyonel tasarımını one cıkaran; nefes alabilirlik, yumuşaklık ve dayanıklılık kriterleri goz onunde bulundurularak ozenle secilmiş en kaliteli malzemelerden uretilmiştir.
Destekli sırt dayama bolumu, bebeğin ağırlığının daha az hissedilmesini sağlayarak, ozellikle bel bolgesi hamilelik suresince zorlanan annenin sırtına destek olur.
Sırt dayama bolumunun icinde bulunan Hava Sirkulasyon Sistemi, hava dolaşımı ve nefes alabilirlik sağlayarak, anne sırtına temas eden yerlerde terlemeyi en aza indirir.
Annenin ve bebeğin rahatlığı icin ergonomi uzmanları tarafından geliştirilmiş ve onaylanmıştır.
Bebeğin kollarının gectiği ergonomik delikler, doğru bir pozisyonda guvenli bicimde taşınmasını sağlar.
Kanguruyu sırt dayama bolumune bağlayan kullanışlı ve guvenli toka.
Teknik ağdan yapılmış uc boyutlu omuz askıları, bebeğin ağırlığını en iyi şekilde dengeler.
Arka destek sayesinde bebeğin ihtiyacı olan sırt desteği sağlanır.
İkili ayarlama sistemi sayesinde kanguru bebeğin gelişimine gore ayarlanabilir.
Hava Sirkulasyon Sistemi bulunan ergonomik sırt dayama bolumu
Anneye donuk: Bebeğin ilk aylarında idealdir.
Dışarı donuk: 4. aydan itibaren kullanılır.
Bebeği yerleştirmek amacıyla kolayca tamamen acılabilir.
Bebek İkinci El Konu kapanmıştır
İkinci El0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Bebek İkinci El Konu kapanmıştır