İcim yanıyor
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İcim yanıyor
-
02-10-2022, 17:03:25Kızlar uzulmekten icim icimi yemesinden yoruldum.benm bir kayınpeder var dusman basına. Bana nisanlıyken etmediğini bırakmadı.bana aileme. Babam yinede ben mutsuz olmuyum diye ses etmedi evlendim.adam bana takmıs kafayı beni telefonundan bile engelliyor.herkesle ama herkesle kavga ediyor surekli.durduk yere olay cıkarıyo.kızı evlendi yeni. Damadın ailesinede neler etti. Ve onlara demis ki benim ailemden icin onlar bana neler etti bende size aynısını edecem. Onlara 10 bilezik taktım diye hava atıyomus.Yemin ederim ki bileziklerimi kredi cekti esim biz beraber oduyoruz.Adam benim malıma bile kendi sahip cıkmıs oysaki. Ve biz borctan yorulduk bilezikleri bozdurduk dusunun yani. 2yıldır borc oduyoruz.yetmemis karsı tarafa benim ailemi kotulemis. Onların dediği ise su: biz onları tanıdık kızım senide tanıdık. Bizim icin sadece sen varsın onlar asla yok.gelinlerini yani bnm gorumcemi sevmiyolar.o aile benide cok seviyor.gorumcem beni kıskanıyomus.niye beni sevdikleri icin.esimin ailesi berbat yani. Esimdende asırı soguyorum. Herkes anladı bunları. Ama ben bi kez evlenmis bulundum.gorumcemin esinin aileisi ogullarına evlenme diye yalvardık diyor ama oglan evlendi diyo. Kızlar buyu mu yapıyolar ne yapıyolar sesimiz cıkmıyo zulumleri karsısında. İcim yanıyo.beni bir dunya insan severken el ustunde tutarken bunların beni sevmemesi canımı yakıyo.kalkmıs ailemi kotulemis bide. Diyorum ki ya esim olsun ya ben oluyum ki bunlardan kurtuluyum..yoruldum.kalbimin kırgınlıklarından yoruldum...