bu konuda gercekten cok doluyum ve artık bıktım bunaldım..
annemle iyiyken iyiyiz ama herhangi bişeye sinirli olsun hatta regl donemi yaklaşmış olsun veya bi misafirin yanında ki bu misafir genelde teyzemler ya da ananem falan olur değişiyor ve beni sinir etmesinin yanında kalbimi de ciddi olarak kırıyor.

her konuda hıncını benden ya da kardeşlerimden cıkarmasından başkasinın yanında kotulemesinden azarlamasından dediğimiz herşeyi eleştirip aptalmışız gibi davranmasından gercekten yoruldum.

şurda 2 3 hafta sonra universite icin kilometrelerce uzağa gidicem hala boyle.
insan annesinden bile soğuyabilir miymiş gercekten soğuyorum.

hep boyleydi teyzemlerin ağzına laf vermeye bayılır uyarırım yapma anne diye yuz ifadesi ses tonu o kadar kırıcı ki..

az once teyzemler geldi oturuyorduk sucsuz olmama rağmen gereksiz bi konudan o kadar laf soyledi ki bana randevu alamıyordum hastaneye dolu olduğu icin yok almıyorlar da boyleler de bu yaştan sonra ben mi alayım da gamsız gamsız oturacağına alsaydın da bıktım da ağzımı acıp bişey soylemeye gelmez o kadar eleştirdi ki ne bicim biriymişim diye duşunmeye başladım ve bu hep boyleydi..

hatta kucukken kuzenlerimle kavga ederdik bazen cocuğuz malum onların annesi onları savunurdu bana laf soylerdi annem asla savunmazdı ustune yok babanın tarafına cekmişsin etrafında kimse olmaz ahlaksızsın bilmem ne bunlarla buyudum gercekten.. Annemin bana yaptıği haksızlıklarla..

regl doneminin yaklaşması bile bana abuk sabuk bi konuda bile laf sayması hakaret etmesi eleştirmesi icin yeterli..

kocaman insan oldum bi sorun varsa bile yalnizken halledelim demek yok beni gucendirdi kırdı kalktım odama geldim ve ben koridordaykende sacma sapan şeyleri abartıp hala beni kotuluyordu teyzeme artık cidden zoruma gidiyor. iğrenc evlatlarmışız imajı ciziyor ananemin teyzemlerin gozunde anca onlara laf veriyor işte oysaki onların cocuklarından her konuda gercekten cok daha iyiyiz ama ben bu duzenden bıktım.
git de kurtulayım demesi en cok zoruma gitti..

sizce ne yapmalıyım her şeyimi eleştiren bana hep boyle davranan bi anneye ne denir ki artık konuşarak anlatmaya calissam yine bi ton laf sayar ben kotu olurum yoruldum cok yoruldum.