Calısmali miyim?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Calısmali miyim?
-
02-10-2022, 17:00:12Hanimlar selam. Bh sefer biraz farkli konuyla geldim size.. evlenmeden once calisan viriydim. Evlendikten sonra hem denk gelmesinden dolayi hem de benim biraz dinlenmek istememden dolayi 6 ay ise ara vermistim. 6 ay sonunda calismak istedigimi soyledigimde esim izin vermedi. Bayag cabaladim. Yalvardim resmen. Gerek yokmus. Erkekler icinde calismamai idtemiyormus. Eve gelince evde olmamai kapisini acmami istermis vs. Neyse kabule etti sonunda Kurumsal bi sirkette ise girdim.orada da 1 sene calistim. Sonra isyerinin tasinmasi dolayisiyla isten ciktim. Aslinda isime de geldi. Neden diyecekseniz. Kendimi sorgulamaya basladim. Neden bu kadar yoruluyorum ki dedim. Ekstra.kiymet bilinmiyor sonucta. Ev isi vs derken yoruluyordum. Cunku meslegim gercekten cokk yorucu. Evimde olmayi da ozlemistim. Neyse aradan 4 ay gecti. Bu 4 ay biyunca heeergun is bakiyor musun is buldun mu is bakmiyir msun diye basimin etini yedi. Hayir sanki ise girmwme izin versin diye ben yalvarmiyordum ona??? Simdi de ben istemiyorum o is bul diyor. Meslegimden oturu farkli calisma alanlarim olabiliyor. Mesela detay veremiyorim suan ama x konseptli yerlerde calismayi istemiyorum. Cunku daha da yorucu oldugundan. Bunu daha once dememe ragmen gitti yine o x konseptli yerde is bulmus. (Meslegimiz ayni degil ama benzer. Bu sebeple tanidiklardan is bulunabiliyor) is gorusmesine cagirildim ama asla istemiyorum
((((( ama mecbir gidicem. Sizce calismak yine de iyi mi gelir bana. Bu evliligmde olan seylerden dolayi hic ama hicbiseye hevesim yok hep yorgunum. Ve calismak olum gibi geliyor