bugun tersimden mi uyandım yoksa 3 4 gundur surekli anlamsız kotu ruyalar gorduğumden mi bilmiyorum ozellikle 2 gundur hic mutlu değilim.Kocama sarıyorum farkındayım ailemle goruşmuyorum zaten yanımda bi kocam var surekli sorun cıkartmaya yer arıyorum.Bana kotu davranmıyor herşeyimiz cok yolunda cok şukur biraz maddiyat sıkıntımız var ama onemli değil hic bi zaman luks yaşamadık hep orta halliydi durumumuz.Kavga cıkartmıyorum cunku sorunlu olan benim 2 gundur biliyorum ama sorun cıkarmak icin yer arıyorum.Yani kafamda duşunup duruyorum surekli acaba beni sevmiyor mu acaba ne olacak sonumuz hep duygusal olarak kotu şeyleri duşunuyorum bugun sinirden ağladım sokakta.Kargo yollayacaktım dedim ya kocam bal gibi birisi o da benimle geldi hic yanlız yollamaz oradan da seni yılbaşı alışverişine gotureyim dedi morelimi duzeltmek icin neyse kargoyu yollarken calışan kız orda beni cahil konumuna soktu işte bi tane kod var uygulama kodu onu verince ucret odemicem neyse alıcı bilgisini yazdım o kargo şirketinin kağıdına en son dedim ki bende bi kod var eğer ucret odeyeceksem bu kodu kullanmam gerekiyor herhalde indirim yapılıyormuş ilk kez o uygulamadan kargo gonderiyorum neyse kız da dedi ki boşuna yazmışsın işte o kodi verince tum bilgiler cıkıyor niye boşuna kağıda yazdın dedi ama dalga gecerek.Kocam da geldi hayatım bak bu kodu uygulamaya ver tamam mı unutma dedi oyle bi kaldım ki cahil gibi hissettim kendimi kocam oyle diyince o iyi niyetli dedi ama kız da guldu bohle kas goz yapıp kendi kendine hani dalga gecer gibi sinirlerim bozuldu ordan cıktık ağladım.Adet falan da olmicam ama bana noldu bilmiyorum cok mutsuzum..