Daha once burada aslında benim zihnimde olan karşı taraftan ilgi sevgi gormediğim ilişkimden onun telefonlarını acmayısından alamadığım geri donuşlerden cok ca kez bahsettim.
Son bir aydır belki yuzunu iki kez oda iki uc saat gormuşluğum var.
Kendimce adamı bunalttığım bin kez aradığım olmuştur.
Cocuk gibi tutturduğum sizlerin onerisi ile arama huyumu bıraktım geri cekildim
En son carşamba gunu beni kendiliğinden aradı arkadaşlarımla dışardaydım goruşemedik peki ben eve geciyorum dedi.
Dun ise bir arac mevzusu yuzunden konuştuk.yine ben onun gelmek istemesini feyz alarak haftasonu plan yapalım mı dedim malesef şehir dışından arkadaşım geliyor dedi.
Ben moral bozukluğu ile eve geldim.
İkimizinden ortak tanıdığı ex erkek arkadaşımın iş yerinden bir arkadaşı beni aradı.hal hatır ben cok ta iyi değildim dışarı cıkmak ister misin dedi cıkasım yok dedim.oda birşeyler alayım yemek yedin mi sana geleyim dedi kabul ettim.
Cunku erkek arkadaşımın benimle ne bi planı var dı ne aradığımda acmamıştı.
ve asıl konu biz evdeyken baktım telefon caldı erkek arkadaşım arıyor .beş dakikaya sendeyim dedi kapattı.
ikimizin ortak tanıdığı arkadaşa durumu izah ettim .seni gorse evet sıkıntı olmaz ama zaten inanılmaz soğuk uzak iyice uzaklaştırmak istemiyorum anlayış gosterirsen gitmen mumkunmu dedim kabul etti.
Ama kapıda karşılaşmışlar .Erkek arkadaşım kapıdan girer girmez x şahsı gordum bu binada senden başka bayan varmı oturan hayırdır gelmiş dedi.
Bende bilmiyorum dedim.
etrafa baktı ustume başıma baktı sen neden giyiniksin dışarı kyafeti ile sin dedi.dedim bir saat oldu geleli eve
etrafı inceledi.masadaki cerez vs baktı .bunlar ne zaman dan kalma dedi.
sonra bir sigara cay icip kalktı.
yani evet keşke sakinlikle arkadaş ile oturup buyur etseydim hatam burda ama son donemki gerginlik kaybetmeme isteği arkadaş da anlayış gosterince boyle bir yol izledim.
eve gectin mi diye mesaj attım cevap vermedi hatta mesajımı okumamış bile .
gercekten aramızda bir şey yok arkadaşı ile .
sormaması cok kotu sorsa kendimi aklarım durumu anlatırım
aldattığımı duşundu :(
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- aldattığımı duşundu :(