Sevgilime ne oluyor anlamıyorum. Bugun sacma sapan bir neden yuzunden benle tartıştı. Dedi ki senden bişey isteyeceğim bugun oruc tutmazsan 1 hafta senle konuşmam. Bende cok ciddiye almadım biraz şakaya vurdum oldu sen boyle dediğin icin tutmam bir kere dedim. Bir sinirlendi bir trip attı... sen benim isteklerimi hic yapma zaten hep boyle zıt git inadıma yapmıyorsun demek he dedi. Bende 1 hafta konuşmam ne demek gercekten şuan ciddimisin dedim. Evet ciddiyim dedi tamam ben senden hic bir şey istemiyorum yapma bende senin hic bir dediğini yapmicam haberin olsun dedi. Sacmalama cocuk gibisin dedim. Her şey senin istediğin gibi olsun hep ailenin dediği gibi olsun dedi. Bende ben ne yaptım ne benim istediğim gibi oldu bir tane ornek ver dedim. Veremem bana bir şey sorma her şey işte dedi. Oyle bir şey yok daha olan bir şey yok ki ayrıca bu zamana kadar tam tersi onun istediği gibi gidiyor her şey. Dedi ben dindar bir eş isterim bak sana soyliyim yoksa istemem dedi. Ama kızlar 2 bucuk senedir birlikteyiz oyle bir konuşuyor ki sanki beni hic tanımamış gibi sacmalıyor resmen ilişkimizin başlarında hic boyle değildi sonra nişan istedi ben bu sureci uzattım cunku 3 aydır cıkıyorduk o nişan olsun diye tutturmuştu kardeşiyle tanıştırmıştı falan bende sorun etmedim ne guzel ciddi gozle bakıyor seviyor falan diye hic henuz erken falan demedim ki benim okulum vardı o zaman hala daha var o yaşca benden buyuk işi gucu var tek isteği evlilik bende olmasın demiyorum onu cok seviyorum ama ailemin tepkisini ve okulu duşunduğumden erteliyorum hep zaten cok olay yaşadık şimdiden başta ailem karşı cıktı sonra kabullendi falan baya sorun yaşadık. Kısmetse bu yaz isteme olacak. Benim surekli ertelememden mi sıkıldı, yoksa oruc başına mı vurdu bilmiyorum.. bide şey duşundum evli olan kız kardeşi eşi ve cocuklarıyla bunlara geldiler misafirliğe iki gun oldu. Acaba bir şey mi konuştular aralarında aleyhime

neden boyle davranıyor dediği şeylere karşı kendimi savunuyorum ama bir yandan alttan alayım diyorum sanki iyi değil cunku... bu yuzden tartışma mı cıkar. Hayır ne tepki vereceğimide cozemiyorum şok oluyorum ne oluyor bu adama canı mı sıkkın benden mi sıkıldı nedir. Konuştuktan sonra musait olursam ararım olmazsam aramam dedi suratıma kapattı. Bu dediklerine ilk başta sustum sacmalıyor canı sıkkın heralde falan diye sonra baktım ciddi ciddi uzatıyor... git o zaman kendine istediğin gibi birini bul konuşmazsan konuşma dedim. Cevap verincede ben suclu oldum zaten hep boyle yapıyormuşum falan. Ay deliricem