Reklam amaclı uyelik mi? Kusura bakmayın ama amacım reklam icin uyelik olsaydı cok daha farklı olurdu,isterseniz kutuğumu dokeyim tuppera uye miyim değil miyim araştırın? Yada buyrun evime gelin mevcut tupperlarımı gorun.. Buraya ilk konu acarken sireninde yenisiydim daha doğrusu bit parasının..ki actığım ilk konuyada bakabilirsiniz..konuyu ilk actığımda satıcı olan bir arkadaşta yanımdaydı, birazda ona iyilik olsun diye actım hatta..daha sonra siz uyardınız bu tarz firmaların satışı yok diye..sonra bende o arkadaşa soyledim yapılmıyormuş diye..Allah'ta şahidim zaten size luzum yok!! Sonra sadece elimde olan acmadığım ıvır zıvır hediye vs, ve bir iki kez kullanıp kenarda bekleyen birkac parcayı paylaştım..kusura bakmayın ama uye olan kim salata servis kaşığı yada sacma sapan pipetli bardak satar sadece? Millet şu var mı bu var mı diye sorduğunda bende yok uye değilim etrafınızda hicmi satıcı yok , bnm tanıdıklarım var ama zaten kargo vs etrafınızdakilerden alsanız daha iyi dediğim kac kişi olmuştur ! Hatta son urun ekleyen bunlar elinizde varmı diye soran mavim arkadaşa sorun isterseniz ne cevap vermişim!! Ki zaten sizin kasteddiğiniz gibi satıcıysam kusura bakmayın ama tupperın fiyatlarından haberiniz yok herhalde !! Indirimi fiyatı 100 uzeri olan birşeyi 40 tl ye verip gerisinide sizden alıyorum sanırım !! Bıcak konusuna gelinceye orda kendimi yanlış ifade ettim ve duzelttim hatta dedim ki ben getirtmiştim ama birkac tanesi kafi oldu ve hepsini acmadım dedim..fzebru ark.şımızada sorabilirsiniz, hatta o birkac tane aldı ve sordu kalırsa daha alıcım diye, bende bitmek uzere dedim ki gercekten şuanda elimdeki bıcaklar bitti !! Sonuc olarak enayi yerine konmak demişsiniz.. Ben değil siz o acıklamaları yaparak kendinizi enayi yerine konmuş olarak gostermişsiniz ki; hakka girme olayını hic soylemiyorum bile.. Zira iftira en buyuk gunahtır!!! Bu gorevde kalmaya devam ettiğiniz surece bol bol bu gunahı işleyeceğiniz ortada ki once sormadınız bile.. Allah'a havale ediyorum.. GLSNZ