Malum bayram kapıda ve herkezin evinde mutlaka bir tatlı ceşidi olur..Ben genelde şekerpare ve revani yaparak geciştirirdim bayramı ama bu bayram farklı bir tatlı olsun istiyorum ..Artık evimize bayramda gelenler hangi tatlı olduğunu bilir dereceye geldiler yufka acmayı bile beceremezken baklava yufkasını hic acamam herhalde Allah tan şimdi kolaylık cıktıda marketlerde yufkacılarda hazır bir şekilde satılıyor bu baklavalık yufka'lar.. Ben bu bayram alıp yapmayı duşunuyorum ama gecen bayram baklavalık yufkayla baklava yapmayı deniyen eltim hic beğenmediğini soylemişti belki o becerememiştir dieyrek birde size sormak istiyorum?
Aranız da baklavalık yufkayı deniyen bilen var mı? Nasıl yapıyorsunuz ? Ne gibi değişiklikler uyguluyorsunuz? Ve tad konusunda bilgi verirseniz cok sevinirim?
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.