forumlarda ki yorumlardan ve nette ki araştırmalarımdan sonrtra kaşlarım icin mavala doble lash kirpik besleyici urunu almaya karar verdim. eczanelerde yada başka bi yerde satılıp satılmadığını bi turlu oğrenemediğim icin netten sipariş vermek istedim. en uygun fiyatlı urun icin yaptığım araştırmada bi site cıktı karşıma bende verdim siparişimi. 30 lira ve gonderi ucreti yok. sonra bankamdan cep telefonuma bi mesaj geldi 30 lira cekilmiş olup urun teslimatında doviz guncellemesi yapılıp farkı hesaptan cekilecektir diye. şok oldum.sipariş sırasında doviz uzrinden satışla ilgili hicbişey yok.herşey tl. site yerliye benzemiyodu biraz huylandım ama... sonucta sinir oldum.hangi para biriminden ve ne kadar tutar uzerinden doviz guncellemesi yapılıcak bilemiyorum. kendi kendime netten sipariş vermiycem diye soz vermiştim. her seferinde bi terslik cıkıyor. bile bile lades dedim yani. herkes netten sipariş veriyo cevremde sorunsuz urunlerini alıyorlar. ben her seferinde ya kazık yiyorum yada istediğim urun gelmiyor. bu seferde boyle olunca kendimi cok kotu hissettim. bu arada sipariş verdiğim site strawberrynet.com bu siteden alışveriş yapan varmı aranızda. gereksiz kuruntu yapıyorum değil mi? lutfen buradan alışveriş yapanlar varsa yardımcı olun. bildik siteler hepsi burada veya gitti gidiyor olsa bu kadar terddut etmezdim. herşey kaşlarım icin ama şu an cok kotuyum