Merhaba, benim ozellikle alnım, burun cevrem ve en cok da cenemde minik minik sivilcelerim cıkardı. Cenemdekilerin biri soner diğeri cıkardı. Gecen gun tesadufen bir urun aldım, her ne kadar ismi korkutucu gelse de otacının cam katranlı-kukurtlu sabununu denedim.Sabunun cildi kuruttuğu bir gercek, hatta ufak ufak soyulmalar oluyor. Benim de cildim hassas ve kuru ama buna rağmen sabah kalkınca ve akşam yatarken yuzumu bu sabunla yıkadım. sadece yanaklarıma nemlendirici surdum ve asıl sivilceli yerlere nemlendirici de surmedim, bıraktım soyulsunlar. Bir de goz cevresine değdirmedim, oranın derisi daha ince olmasından dolayı...
Ve, 1. haftanın sonunda gozle gorulur bir azalma oldu bu sivilce sorunumda.Ustunde de yazıyor, mikroorganizmaların ciltte tutunmasını onler diye, demek ki benim sivilcelerimin sebebi bu mikroorganizmalarmış. Halbuki ben yuzumu sabah akşam hassas ciltlere ozel dermokozmetik urunlerle zaten yıkar ve yuzumu temiz tutardım ama pek de işe yaramamıştı.Bu sabunu kullandıktan sonra alnımda hic sivilce kalmadı, cenemde de sadece izleri var şu anda.Yenileri de cıkmadı. Kısacası 3-4 lira bir fiyatı olan bu urunu kesinlikle tavsiye ederim.
Sivilceli Ciltler Kesinlikle Tavsiye Ederim: Otacının Cam Katranlı Sabunu
Cilt Bakımı0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Cilt Bakımı
- Sivilceli Ciltler Kesinlikle Tavsiye Ederim: Otacının Cam Katranlı Sabunu