farklı şeyler okuyorum cunku aklım karıştı.
yeni urun aldım uzun sure sonra eczaneden la roche. ordaki gorevli yanaklarımın hassas olduğunu soyledi. onceden amwayinkini kullanıyordum. organik ya da dermokozmetik urunler kullanmaya calııyorum ozellikle yuz icin.
sorularımı numaranladırsam daha iyi olacak, cevapv erirseniz cok sevinirim.
1-mesela az once duş aldım, duşa girmeden yuz yıkama jelini surdum oyle girdim cıktım, sonra peledon dione spa marka bir bitkisel cilt maskesini surdum, birazdan da yıkayıp nemlendirici sureceğim, sonrasında da guneş kremi. bu sıralama doğru mu, tniği nerd yapmam gerekti?
2-sabah kalkınca yuz yıkama jeliyle yıkamaya sonrasında toniklemeye gerek var mı?sadece suyla yıkıyorum genelde, cunku temiz oluyor makyaj guneş kremi akşamdan temizliyorum
3-sadece guneş kremi ve nemlendirici surmuş olsam bile akşam eve gelince yıkamam gerekli mi?
4-toniği fazla kullanmıyorum bazen kızartabiliyor, pamuğa surup biraz bekletiyorum cilt uzerinde tampon, ozellikle siyah noktalı ve gozenekli yerlere yapıyorum, gunde 2 kez filan kullanmak zararlı mı?mesela coğu zaman nemlendirici ve guneş kremi suruyorum ama su jelle temizlik yapıyorum akşam, tonik kullanmadan.
5-başka bir uzman stopakn sebum regulatin mask vermişti, burna sur diye siyah noktalar icin.bu noktaların gozeneklerin sebumla alakası var mı cunku hic faydası olmadı, peeling etkisi de gostermedi, gosterir demişti?
6-peeling hic yapmıyorum cildim biraz yıprandı, ama yazın yapmak zarar verir mi ki, cildim hassas t bolgem karma biraz yağlı sayılır.
7-yeni aldığım la rocjhe yıkama jeli elde kopurtup yuze surun diyor, direk yuze surup kopurtsek zararlı olur mu acaba?
bazılarını biliyorum araştırdım da yanlış bilebileceğim ihtimali var cunku cildim isteidğim gibi tepkileri alamıyor olumlu acıdan, bu yuzden danışmak istedim bu foruma. umarım gereken cevapları alabilirim
Cilt bakımı konusunda yardıma ihtiyacım var, doğruları oğrenmem lazım
Cilt Bakımı0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Cilt Bakımı
- Cilt bakımı konusunda yardıma ihtiyacım var, doğruları oğrenmem lazım