Merhaba arkadaşlar bir pazarına bende katıldım

İş verenim her yurt dışına gittiğinde parfum getirir. Elimde oldukca fazla parfum var, hatta eşim gecen parasız kalırsak bunları satışa cıkarırız diye takılmıştı. Neyse en son getirdiği parfum Estee Lauder Pleasures Edp 100 elimde 2 adet zaten mevcut, ben tam ismi okumadan ambalajı actım. Elimde 3 adet aynı parfum oldu bu durumda. Cok severek kullanıyorum ama elimde zaten cok parfum var, zaten oyle parfumle yıkanıp sokağa pek cıkmam.
Kullananlar bilirler oldukca şık bir parfumdur., Benim ikinci favorimdir parfumlerde..

Dursun bittikce kullanırsın diye duşunenlere olabilir, ancak guzel kokmaktan daha onemli onceliklerim var. Liseye giden oğlum var ve onun eğitimi ile ilgili kullanmayı duşunuyorum bu parayı. Parfum orjinaldir , İstanbul Bahcelievler bolgesi elden teslim edebilirim.

Estee Lauder Pleasures, guzel ve cekici kadının zarif dokunuşu… Pleasures, luks cicek notalarıyla tende yumuşacık ve kremsi bir his bırakıyor. Este Lauder Pleasures, kendini ozel hisseden, etkileyici kadınlara ozel… Estee Lauder Pleasures Notaları: Ust notalarda menekşe, beyaz zambak; orta notalarda beyaz şakayık, siyah leylak, yasemin, pembe gul; alt notalarda paculi, sandal ağacı.

150,00 ( normal satış fiyatı 200-280 arasıdır)

Sadece dış jelatini acılmıştır. Kullanılmamıştır.

De Vip Cantlardan bir ara cok almıştım, buyuk canta tutkum son zamanlarda cok ufak el portfoy tarzına dondu, nedense yoruluyorum artık buyuk cantalardan.

cantalar 30,00 tl her biri , hic kullanmadım diyebilirim. cok kaliteli ve şık cantalar. Yarın akşam parfum ve cantaların resmini ceker yayınlarım.

Bu bolumu yeni gordum elimde oldukca fazla kıyafet var aslında ama birkac satış konusunu okudum az once tatsızlıklar olmuş cekindim. Neyse artık hayırlısı...