İstanbul'un Buyukcekmece ilcesine bağlı Cakmaklı Mahallesi'nde Yucel Işık ve ailesi, yeğenlerine tacizde bulunduğunu one surdukleri Zubeyir V.'yi 3 farklı yerde darbetti. Aile fertlerinden Ferdi Işık, darbettikleri o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Olaydan sonra annesinin evine taşınan Zubeyir V., eşyalarını almak uzere kendi evine gitti. Evde Yucel Işık'ı arayarak tehdit eden Zubeyir V., konuşmak icin eve gelen Ferdi Işık ve Mucahit Tekel'e pompalı tufek ile ateş etti. Saldırıda Ferdi Işık ve Mucahit Tekel yaralandı. Zubeyir V. evden dışarı cıktığında mahalleden ayrılmak icin bu kez de sağa sola ateş etti.

Sacmalar bu sırada anne Emriye Işık'a ve yeğenleri Sinem Işık'a isabet etti. Silah seslerini duyarak gelen Yucel Işık da sacmaların isabet etmesi sonucu hafif şekilde yaralandı. İhbar uzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk mudahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. DHA'nın haberine gore; olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri Zubeyir V.'yi gozaltına aldı.

O anları anlatan Yucel Işık,
"Pazartesi gunu yeğenimi taciz ediyor. Yeğenim gelip durumu bize bildirdi. Bunun uzerine onunla bir tartışma yaşadık, kavga ettik. Perşembe gunu beni aradı dedi ki, 'Bu boyle kalmayacak'. Ondan sonra uyudum. Saat 04.30 gibi şahsı gordum, tartışma yaşadık. Daha sonra işten gelen abim konuşmak icin evine gidiyor. Evinde abime bir el ateş ediyor. Sonra ben koştum. Abimin bir tanesi yerde yatıyor. Anneme vuruyor, annemi de kurşunluyor. Annem şu an hastanede, ameliyattan cıktı. Sonra benim peşimden koştu. 5 kişiyi indiriyor. Sonra kacıp gidiyor." dedi.