Arkadaşlar giysilerin coğu 1-2 defa giyilmiştir . 38-40-42 Bedenler vardır . Oğlumun kıyafetleride 12-15 yaş arası değişiyor .
Beden XL Tayt , spor icin almıştım FİYAT 7 TL
14 - 15 Yaş Lacoste Kumaşı FİYAT 5 TL
11-12 yaş lcw tişort 5 TL
12-12 Yaş lcw tişort 5 TL
mavi gomlek s beden 36-38 bedene uyar penyeyi andıran tiril tiril kumaşı var dokumlu duruyor 5 tl
klip marka şifon gomlek serin tutuyor cok şık xl beden 42 ye rahat olur 5 tl
lcw marka L beden cizgili gomlek yaka ucunda spor dikişleri var klasik giyinenler icin 5tl
lcw gomlek L beden lastikli model eniyor bel oturuyor 5 tl
lcw 40 beden kiremit rengi 5 tl
diadora marka eşofman takımı 174 beden yani m-l giyene olur orjinal beden eğitim icin oğluma iki takım almıştım boya gidince ikiside elimde kaldı takımı 15
bunlarda ustleri kırmızı 164 -mavi 174 beden isteyene olcu veririm
bu elbiseyide yanlış olmasın sanırım celbera isimli arkadaştan aldım bana bol geldi 42-44 bedenlere olur beğenerek almıştım renkleri canlı 5 tl de bu olsun 15 demişti sanırım bana
lcw 9-10 yaş koyu sarı turuncu gibi guzel yazlık bi renk 5 tl
lutfen pazarlık ve takas icin ricada bulunmayın zaten 5tl yazdım yuksek değil umarım aradığınız bişeyler vardır renkleri canlı yepyeni kıyafetler inanın
birkacta ayakkabı var onlarıda eklicem kızlar
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.