arkadaşlar uzgunum :cok uzgunum:ama ne yazık ki bu gibi yontemler zaman kaybettirmenin yanı sıra hayal kırıklıkları da yaşatıyor sabredin sabredin diyorlar şunu deneyin bunu deneyin yok arkadaşlar olmaz ne doğal yontemler ne de kremler haplar bir işe yaramıyor kaslanıyoruz dikleşiyorlar ama buyumuyorlar 2-3 beden buyutenler ise kaslarını geliştirdiği icin ceper de genişliyor yani goğusler olduğu yerde kalıyorlar ben 28 yaşındayım ve inanın bu yontemleri ben de denedin hem de sonunda hasta oldum 1 ay yataktan kalkamadım hala hastayım iyileşemiyorum oksuruk burun akıntısı boğaz ağrısı toparlamaya calışıyorum...şunu soyliyim keşke umutlarımız boşa gitmeseydi de gercekten buyuselerdi ben kıskanc bir insan değilimdir ama goğsu buyuk olan kadınları cok kıskanıyorum plajda eşimleysem iri goğuslulerin yanına oturmaktan kacınıyorum cok moralim bozuluyor hatta bu yuzden sırf kıskandığım icin kavga etmişimdir eşimle sık sık ne yazık ki bu sorunu ne unutup kabullenmeye calışabiliyorum ne de ameliyata cesaret edebiliyorum zaten eşim de kesinlikle karşı cıkıyor kendimi cok ama cokk eksik hissediyorum yaz da geldi kabus başlıyor silikonlu sudyenlere devam edeceğiz haaa bu arada unutmadan bu yaz şeffaf giyip sutyen takmıyorlar haberiniz olsun eğer etrafta boyle tipler gorurseniz hele de goğusler iriyse saldırın arkadaşlar linc edelim onları bizi catlatmaya calışıyorlar allah bize nasip etmemiş napalım vermemiş mabut neylesin mahmut benden size tavsiye zamanınızı ve umutlarınızı bu işlere harcamayın hepinize iri goğuslu gunler diliyorum...buyrunnnnnnnnn