Bicimli kalcalar icin gayret!

Dişiliğin sembolu kalcalar icin yapmanız gereken tek şey biraz zaman ayırmak ve gayret gostermek...

Kucuk, dar ve sıkı kalcalar... Kadın vucudunun en cok ilgi ceken bolgelerinden olan kalcaların bicimli olması aslında bir hÂyÂl değil. Biraz ozen, bakım ve egzersiz kalcalarınızın forma girmesinde ve seksi bir gorunum almasında son derece etkili olabiliyor. Dişiliğin sembolu kalcalar icin yapmanız gereken tek şey biraz zaman ayırmak ve gayret gostermek.

Bildiğiniz gibi suyun sağlığımız uzerindeki yararları saymakla bitmiyor. Suyun cilt ve sindirim sistemi uzerinde olumlu etkileri olan suyu asla ihmal etmeyin. Gunde 13 bardak su icmeyi alışkanlık haline getirin.

Sıkı ve bicimli kalcalara sahip olmak icin bu bolgedeki kaslarınızı calıştırmanız şart. Bunun icin en ideal hareket şudur: Yere sırt ustu uzanarak kalcanızı 10 kere kaldırıp indirin. Daha sonra yukarıda 10 saniye kadar tutun. Bu hareketi 4 kez tekrarlayın. Bunun dışında yuzme, yuruyuş ozellikle de bisiklete binmek de kalcalar icin onerilen egzersizler arasında yer alıyor.

Masaj kalcalar icin de cok yararlı. Piyasada satılan masaj aletleri ile yapabileceğiniz gibi suyla da masaj yapabilirsiniz. Ozellikle soğuk suyun basıncı kalcalarınızın sıkılaşması icin ideal.

Tuzdan ve cok tuzlu yiyeceklerden uzak durun.

Ozellikle masa başında oturarak iş yapan kadınların buyuk bolumunde alınan kilolar kalca bolgesine gidiyor ve zamanla dolgun kalcalar ortaya cıkıyor. Bu nedenle gun boyu hareketsiz kalmayın. Ofisiniz ust katlarda ise asansor yerine merdivenleri kullanın.

Yuruyebileceğiniz mesafeler icin arabanıza ya da toplu taşıma araclarına binmeyin.

Bu yazdiklarim bir site'den alintidir da bana cok mantikli geldi Sirt ustu yatip kalcayi kaldirma hareketi'ni demin denedim ve sanki ise yariyacakmis gibime geldi o yuzden bunlari paylasmak istedim...

Yukarida da yazdigi gibi gayret kizlar bir 15 gun denemeden birakmayin biliyoruz ki basladigimiz an sonuc alamayiz degil mi??.... Kolay Gelsin...