selam kızlar doven selulit icin kreminin işe yarayıp yaramadııgnı arastırırken bu sitede kullanan arkadaşların yazılarını takıp ettım ve almaya karar verdım hem ucuz hemde işe yarar olması en buyuk etken şimdi sizlere uyguladıgım metodları soylemek ısterım oncelikle ender saracık selulit kremini uyguladım
1.) 1/2 tatlı kaşığı zeytin yağı
2.) 1/2 tatlı kaşıgı susam yağı
3.) 10 damla kekik yağı
4.) 8 damla portakal yagı
5.) 4,5 damla biberiye yağı
bır kapta karıstırıp vucut ısısına yakın derecede ısıtın selulitli bolgeyi surup 10-15 dk boyunca masaj yapıp ve sert bır lifle (kabak lifi uyguladım) keseleyin. sonra mutfak strecıyle sarın ister yuruyuş ister egzersız bı sekilde ter atın ( yuruyuş ve twist shapte egzersızlerımı yaptım ). sonrasında banyoda yosun sabunuyla bu bolgeyı yıkayın ve tekrar 10-15 dk masaj yapın bu işlemden sonra kan akışının hızlandırmak icin tazzıklı su yada soğuk su bolgeye uygulayın.. ve son olarak dove kremınız surun 1 saatlık vaktı kendımıze harcamak zor bir şey olmasa gerek uşengeclik yapmadan hergun duzenli bir şekilde uygaldıgınızda sizlerde benım gıbı mutlu olacaksınız... bu arada catlaklarımda bıle duzelmeler meydana geldı ...
Selulit Dove Intensive Krem&jel Kullananlarin Paylasim Alani
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Selulit Dove Intensive Krem&jel Kullananlarin Paylasim Alani