Selam herkese adım gozde 13 yasındayım 14'ume gireceğim, boyum 160-162 arası kilom ise 53-55 arası bişey herkes doğru orantılı olduğunu soyluyor doktora gittim oda oyle dedi ama benim asıl problemim bacaklarım yani basenlerim, yazın herkes kısacık taytlarla dolaşırken ben giyemedim pantolonla dolaşmak zorunda kaldım pantolon dediysem bol pantolon evimizde spor aletleri vardı ama ben kendimi acayip yordum hatta birkeresinde yorgunluktan bayılma derecesine gelmiştim zayıflıyacağım diye ailemde kaldırdı onları ortadan :1no2::1no2::cok uzgunum: bende arkadaşlarım gibi dar paca pantolonlar giymek istiyorum artık basket oyna spor yap yemek yeme su ic gibi onerileri doktordan ve cevremden cok duydum ama bana acil cozum lazım. Yardımlarınızı bekliyorum daha ince basenlere sahip olmak icin ne yapmalıyım ( butun guzelliğimi alıyor onlar arkadaşım bile oyle soyledi
umarım aradığım cevabı bulurum :a015:

0096 .!.:
SLm herkese adım gozde 13 yasındayım 14'ume giricem boyum 160-162 arası kiLom ise 53-55 arası bişey herkes doğru orantıLı oLduğunu soyLuyor doktora gittim oda oyLe dedi ama benim asıL probLemim bacakLarım yani basenLerim.. :/ yazın herkes kısacık taytLarLa doLasırken ben giyemedim pantoLonLa doLaşmak zorunda kaLdım pantoLon dediysem boL pantoLon evimizde spor aLetLeri vardı ama ben kendimi acaip yordum hatta bikeresinde yorgunLuktan bayıLma derecesine geLmiştim zayıfLıycam diye aiLemde kaLdırdı onLarı ortadan :1no2::1no2::cok uzgunum: bende arkadaşLarım gibi dar paca pantoLonLar giymek istiyorum artııkkk basket oyna spor yap yemek yeme su ic gibi oneriLeri doktordan ve cevremden cok duydum ama bana aciL cozum Lazım :cok uzgunum::cok uzgunum: YardımLarınızı bekLiyorum daha ince basenLere sahip oLmak icin ne yapmaLıyım ( butun guzeLLiğimi aLıyo onLar arkadaşım biLe oyLe soyLedi :cok uzgunum::cok uzgunum:
umarım aradığım cevabı buLurum :a015:
Genişletmek icin tıkla...