brokoli ile yapılan ve kesinlikle cok etkili bir kurden bahsedeceğim, ama once benim yaşadıklarım,

---
23 yaşındayım, 2 ay once goğsumden bir fibrokist aldırdım (fibroadenom mi ne, beyaz-pembe renkli zararsız şeylerden). ameliyattan 1 ay sonra goğsumde ağrı olmaya başladı, ve bu arttı da arttı, sutyeni cıkaramıyordum, serbest kaldığında ağrıyordu. doktoruma gittim. normal olduğunu soyledi, yan etkisi olmayan hafif bitkisel bir ağrı kesiciyi (isim vermem hatalı olur diye vermiyorum, soran olursa msj atarım) 6 ay her gun 1 tane kullanmamı onerdi. ilaca başladım ve aynı şekilde kitle aldıran kuzenime danıştım. o da ağrı olduğunu soyledi ve brokoli kuru yapmamı onerdi. soylediği şu, hem ağrısı geciyor, hem de goğsunde bulunan diğer kistler de yok oluyor. (aynı gunlerde gazetede gorduğum, ibrahim saracoğlu'nun da onerdiği kur de aynısı)
---

kuzenimin soylediği:
200-250 gram kadar brokoliyi yarım litre suda haşlayıp suyunu icmeli. her gun taze olarak 21 gun boyunca yapılması gerekiyor. yeniden yapmak icin 3 hafta kadar ara vermeli. brokoli de koyu yeşil renkli olmalı, kullanmadığınızı buzdolabının derin dondurucu kısmında buzdolabı poşeti icinde saklamalı. brokoli yenmek zorunda değil, zorunlu ve lazım olanı suyu.
***bunu uygularken: kahve, cikolata, ceviz, portakal/portakal suyu, taze beyaz uzum tuketilmemeli.

ibrahim saracoğlu'nun soylediği: (cok yakın)
200-250 gram brokoliyi kaynayan yarım litre suya atıp ağzı kapalı olarak kısık ateşte 6 dakika haşlayın, ılımaya bırakın. yarısını kahvaltıdan 20 dakika once, yarısını oğle yemeğinden 20 dakika once icin. 21 gun boyunca her gun taze olarak hazırlayın. brokoliyi tuketme zorunluluğu yoktur.
***bunu uygularken: kahve, cikolata, ceviz, portakal/portakal suyu, taze beyaz uzum tuketilmemeli.

ekstra bilgi:
derin dondurucuda saklanan brokoli 6 ay kadar tazeliğini korurmuş.

ben kullanmaya başlıyorum. bugun brokolilerimi parcaladım (2kilo alıp 10a boldum) ve derin dondurucuya koydum. gelişmeden haberdar ederim 3-4 hafta sonra.