Bildiğin gibi ostrojen hormonu goğusleri buyutur.Adet donemimize yakın daha cok salgılandığı icin de goğuslerimiz dolgunlaşır.Prof. dr. İbrahim SARACOĞLU'nun ostrojen ormonunu arttırmak icin bir kuru var.Doğal yollardan goğuslerini buyutmeye calışan arkadaşlara yardımcı olabileceğini duşunerek kurun yapılışını yazıyorum:
1 su bardağı su kaynadıktan sonra icine bir tutam(3-4 gr.) oğulotu atılır.Bu karışım 5 dk. daha hafif ateşte kaynatılır.Sonra ocaktan alınır ve ılıması beklenir.Ilıyan karışım yudum yudum icilir.Bu ostrojen arttırıcı karışım gunde 3-4 defa hergun taze olarak hazırlanır ve sabah ac, oğlen ac ve yatmadan once ac karna tuketilir. Bu uygulamaya 1 ay bu şekilde devam edilir.1 aydan sonra karışım gunde 2 kez yine taze olarak hazırlanıp ac karna tuketilir.Bu uygulamaya da 1 ay devam edilir.Boylece ostrojen arttırıcı kur 2 ayda tamamlanmış olur.Dilenirse 15 gun aradan sonra tekrar kur uygulanmaya başlanabilir.
Ayrıca soya da ostrojen hormonuna benzer işlev goren ve bu hormonun etkilerini sulandıran bir madde icerir ve bu da kadın bunyesi icin son derece yararlıdır.Cunku,h ucre yenilenmesini hızlandıran ostrojen hormonunun aşırı uretimi goğus, rahim ve boyun kanserine yakalanma riskini cok arttırır.(Soya ile ilgili verdiğim bilgilerin İbrahim SARACOĞLU'nun kuruyle ilgisi yoktur.)Umarım verdiğim bilgiler işinize yarar. kaydirigubbakcemile5
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Goğsu buyutmek icin ostrojen hormonunu doğal yollarla arttırma
Vücut Bakımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kişisel Bakım
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Goğsu buyutmek icin ostrojen hormonunu doğal yollarla arttırma