Eki Goruntule 866490
bizim ulkemizde kitaba ve okumaya cok değer verilmez acıkcası alıcı cıkacağını da duşunmuyorum ama ben okudum hepsini cok da faydalandım belki benim gibi bir meraklı cıkar, piyasa fiyatlarını lutfen araştırın, ilk 2 kitap 10ar tl,3-4 20şer tl ve son kitap 8 tl

crystal baby dandini otomatik sallanan beşik sıfırı 150 tl 1-2 ay kullandık maks. 60 tlye satıyorum,bu bizdeki değil tabi bizdeki bunun aynısı ama dileyene foto cekerim

Crystal Baby Dandini Elektrikli ve Pilli Sallanan Beşik

Elektrik ve pille calışabilen sallama ozelliği
Cibinlik kumaşlı tente
3 kademeli hız ayarlı
12 farklı muzİkli ve ışıklı
Net ağırlık. 8,8 kg
Brut ağırlık: 9,8 kg
Kapalı koli ebatları: 51 x 13 x 93,5

ride on car araba, urun hediye geldi kutusundan bir kere cıkarıp kurup tekrar bozup kutusuna koyduk bizde bir benzeri olduğundan, merakımdan baktım 89tl urunun fiyatı, emniyet kemeri var takılıp cıkarilabilir itme sapı,yine takıp cıkarılabilir ayak koyma yeri,direksiyonu kornası vs mevcut cocuğunuzun severek kullanacağı bir urun fiyatı 35 tl

sevi bebe cok fonksiyonlu anne bebek minderi
urunun birden cok fonksiyonu vardır
emzirme yastığı olarak bebeği 3 tarafından sıkıca sarar (geceleri yorgunluktan uyuyakaldığımda bebeğimi duşurme tehlikesi yaşamadım aynı zamanda cok rahat emzirme olanağı sağlıyor)
hamile yatış yastığı olarak hamilelikte buyuyen karnınızla rahat bir uyku uyumanızı sağlıyor
bebeğinizi yuzukoyun veya sırtustu yatırabiliyorsunuz
daha onemlisi bebeğiniz destekli oturma doneminde 3 hatta baş kısmındaki oyuncak kısmıyla beraber 4 yandan koruma sağlıyor ve bebeğinizin daha kolay desteksiz oturmasına olanak veriyor
kısacası ben urunu aldığıma hic ama hic pişman olmadım alıp da coook severek kullandığım bir urun
piyasada şu an 70tl
bizimkinde inek kısmında hafif bir sokuk var cok kolay dikilebilir kılıfı cıkarılıp camaşır makinasında yıkanabiliyor inek kısmı da bebeğiniz icin vazgecilmez bir oyuncak
urunu 30 tl den satıyorum