arkadaşlar bu formulu sitenin birinden buldum maranki formullerini veren bir siteydi doğruluğunu bilemiyorum ben de yeni gordum deneyen var mı?
İnanın artık bıktım yok bu goğusler buyumeyecek heralde en son polene taktım kafayı 3 gundur onu yiyorum bakalım gelişmeleri size bildiririm
Sarımsakla Goğus Buyutme: Evet yanlış okumadınız başlığı, bildiğimiz sarımsak ile kucuk goğuslerinizi doğal bir yontem ile buyutmeniz mumkun.
*1 sarımsağı soyuyoruz,ortadan ikiye kesiıyoruz ve goğuslerimize kestiğimiz bolumu masaj yaparak suruyoruz.
*Ardından sarımsağı ezip-dovuyoruz (Bulamac haline gelecek şekilde) onunla goğuslerimize masaj yaparak suruyoruz.
*Sarımsağı ortadan ikiye kestiğimizde de,bulamac haline getirdiğimizde de SADECE goğus ucuna ve goğus cevresine (Sadece ucu ve koyu renkli kısmı) suruyoruz, diğer bolgelere surmuyoruz.
*Bu işlemleri gece yapıyoruz ve kesinlikle yıkamıyoruz. Gece o şekilde yatıyoruz ve sabah uyandığımızda masaj yaparak yıkıyoruz
Kara uzum cekirdeği tozu: İki ay boyunca sabah akşam 1 tatlı kaşığı (mutlaka tahta kaşık) kara uzum cekirdeği tozunu bal veya pekmeze karıştırarak yiyin ve gunde bir bardak ısırgan otu cayı icin. Her akşam rezene yağı ile goğuslerinize yukarı doğru masaj yapın. Biraz sabırlı olursanız farkı farkedeceksiniz.
Portakal YağıCildi sıkılaştırma ozelliği vardır, ayrıca goğuslerinize masajla uygulayın
Mersin YağıAdale kuvvetlendiricidir, masajla goğuslere uygulandığında goğuslerde sertleşme ve buyume sağlar.
Corek Otu Yağı ve Rezene CayıAnne sutunu arttırıcı ozellik taşır, goğusteki hormon gelişimi icini arttırarak goğuslerin buyumesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dokerek icin deneyen varsa lutfen cevap yazsın...:sm_confused:
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri sarımsağı denediniz mi?
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri sarımsağı denediniz mi?