arkadaşlar benim fazla kilom yok ama vucudumdan şikayetciyim.. bi iki haftadır yediğime ictiğime dikkat ediyorum hatta bi ara guzel faydasını da gordum, aklımca dengeledim kendimi ama demin aynaya baktım da yine aynı yine aynı artık cok yoruldum ya vucudumun uğraşılcak pek bi tarafı olmamasına rağmen sırf şu acaip goruntu yuzunden kafayı yemek uzereyim :S

bakın ben her konu başlığında sağlıklı yeme taraftarı olduğumu belirttim cunku fast food dan cok cektim.. son zamanlarda bu alışkanlığı bıraktım ve hemen faydasını gordum, hatta kalcam 89dan 86ya, belim 72 den 71e indi. ama demin olctum yine 72!!!

eminim burda benden daha cok sıkıntısı olan vardır ama inanın bu da cok can sıkıcı.. ozellikle bel kısmımda garip bi gorunum var, simit yok, erittim ama ufak bir bel oyuntusu var ve biraz daha ince olsa cok hoş gorunucek. ama ellerimle inceliyorum da kaburga kemiklerime dokunuyorum yani daha ne kadar incelebilir ki... kalcamı da biraz daha inceltym desem kemiklerim derime yapışıcak gibi geliyo inanın sıkıldım bundan nolur yardım edin bi care soyleyin