Selam arkadaşlar, benim popom+ bacak arkalarım dizlerime kadar, ayakta durduğumda rahatca gorulebilecek kadar ileri seviye selulitlerim vardı. Bi ara selulit kremi kullandım ama sonra bıraktım işe yaramadı. Artık selulitlerin benimle omur boyu yaşayacağını duşunmeye başladım ve bu konuda hicbirşey yapmamaya karar verdim. Boşu boşuna moralimi bozamam bunlarla yaşamaya alışmam lazım dedim.
Kilo vermek ve incelmek icin evde spor yapmaya başladım, duzenli ip atladım, twist and shape ile calıştım evin icinde koştum, aynı zamanda cok duşuk yağlı ve duşuk karbonhidratlı bir diyet uyguladım kafama gore, bol su ictim. Tesadufen aynaya arkamı donduğumde selulitlerden eser kalmadığını gordum. Sadece popomu sıktığımda azıcık oluyor o kadar, o da benim icin hicbirşey değil. Bilseydim bu kadar kolay gececeğini senelerce selulitli yaşamazdım, havuzda denizde selulit şov yapmazdım. Sabah akşam o aptal kremi dakikalarca masajla surmeye calışmazdım. 1 ayda kurtuldum. Biliyorum, ben sporu ve diyeti bırakırsam geri gelir bu can sıkıcı şeyler. Ama artık yontem belli, olursa gene yaparım.hihoyyyt
Selulit selulit sorunu benim icin bitti :)
Vücut Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Selulit selulit sorunu benim icin bitti :)