arkadaşlar bunu sizlerle paylaşmadan gecemedim...
ben kendimi bildim bileli gobek sorunu yaşayan bi insanım... duşunun 110 cm cevresi gobeğin ki kalcam 95 cm orantıya bakın sempatiksalakcinni

13 nisanda bir fitness center a yazıldım.1 -1 bucuk saat kadar suren bir program verdiler ...20 dk koşu bandı-alt karın ve ust karın icin mekik (15x4) şeklinde sopa cevirme ve twisster yapıyorum gobek icin . bunları evde cok rahat yaparsınız emin olun..14 mayıs da yani 1 ay sonra olctuğumuzde gobeğim 10 cm incelmişti kaydirigubbakcemile5
ama ben sadece sporla olduğuna inanmıyorum bunun şoyleki ;gobek ve bacak bolgeme bir karışım surdum ve strecle sardım ole gittim spora gelince yıkadım bu karışım hem selulit hem de yağlarıma iyi geldi ama şaşırtıcı olan catlaklarımı azalttı

formul şu 1 adet kok zencefili 1 bardak suda kaynat 5 dakka sonraateşten al icine 10 ar damla biberiye,susam,melisa ve portakal yağı koy sorunlu bolgeye 15 dk msaj yap ve sar ..spora gitmeyenler hareket etsinler bol bol sonra ne catlak kalır ne selulit ne yağ ben devam ediyorum 15 haziranı iple cekiyorum o gun olcum var hadi bakalım kolay gelsin kızlar opuyorumnanaktan