merhaba arkadaşlar siteye yeni uye oldum. internetten surekli alışveriş yapan biriyim. kimi zaman hayal kırıklığı yaşadım kimi zamanda istediğim urun beğendiğim urun kapıma geldi. tam olarak sayısını bilemem ama sanırım turkiyede bir cok kadın goğuslerinden şikayetci. ya kucuk olduğu icin ya sarkık olduğu icin bilmiyorum ama bir şekilde bir sıkıntı var.
Bu gune kadar hap ve krem kullandım ama maalesef işe yaramadı bilmiyorum beklide başkalarında yaradı ama bende işe yaramadı. Bir arkadaşımın hollybra diye bir urunden bahsetti.turkiyede distributoru holybreast dedi. www.hollybreast.net diye bir internet sitesinden bahsetti. Siteye girdim inceledim farklı urundu. 3 kutu 210 tl. bugune kadar zaten bir cok para harcamıştım bu iş icin . kendi kendime dedim artık bu son bu da işe yaramazsa kucuk goğuslerle yaşamaya alışacaktım cunku sadece doğum sonrasında biraz buyumuştu ve daha sonra tekrar eski haline donmuştu. Site her şey guzel anlatılmıştı ama yinede arayıp telefonla bilgi almak istedim. Sipariş hattında telefonun obur ucunda bir erkek sesi once bir tedirgin oldum şimdi ne diyeceğim adama benim goğusler kucuk şu buyutucuden lazım banamı diyecektim neyse urununuz hakkında bilgi almak istiyorum dedim sağolsunlar epey ayrıntılı bilgi verdiler telefonda. Kafama yattı ve kapıda odemeli olarak sipariş verdim. İlgimi ceken sadece 6 gun kullanacak olmamdı. Urun 2 gun sonra elime ulaştı ve 6 gun kullandım urunu. Ondan sonraki hafta pek bir etkisi olmadı aradan birkac gun gectikten sonra hafif değişimi fark ettim. Her sabah ve akşam kıyafetimi değiştrirken mutlaka aynanın karşısında uzun uzun bakıyordum bugun bir değişiklik varmı diye. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bakalım ilerleyen gunlerde nasıl değişiklikler olacak. Değişimleri mutlaka size bildireceğim